Άρης: Αποφασίζει για Φαμπιάνο ο Μάντζιος

Άρης: Αποφασίζει για Φαμπιάνο ο Μάντζιος

Ο Έλληνας τεχνικός θα επιλέξει σε ποιον από τους τέσσερις επόμενους αγώνες της ομάδας του θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, που συμπλήρωσε κάρτες.

Ο Άκης Μάντζιος θα αποφασίσει σήμερα (31/10) για τον αντίπαλο απέναντι στον οποίο θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του ο Φαμπιάνο. Η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η τρίτη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές ο Άρης αντιμετωπίζει κατά σειρά τους Ατρόμητο (εντός), Βόλο (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός) και ΑΕΚ (εκτός). Ο τραυματισμός του Οντουμπάζιο κάνει τα πράγματα ακόμα πιο πολύπλοκα για τον προπονητή των κιτρινόμαυρων, καθώς ήταν η πρώτη εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας, μετά τους τραυματίες Βέλεθ και Δεληζήση.

Διαβάστε επίσης: Γιαννακόπουλος: «Μπράβο στον Ολυμπιακό για την άριστη φιλοξενία» (pic)

Ο τελευταίος, πάντως, είναι πιθανόν να ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του σε δύο εβδομάδες και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Αντίθετα στις αρχές του επόμενου έτους αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ