Παναθηναϊκός: «Προστατέψτε την ομάδα, μην ταξιδέψετε στη Λαμία»

Παναθηναϊκός: «Προστατέψτε την ομάδα, μην ταξιδέψετε στη Λαμία»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο της να μην ταξιδέψει στη Λαμία για τον αγώνα με την τοπική ομάδα.

Η διοίκηση της Λαμίας αποφάσισε να μην δώσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα το «τριφύλλι» να μην έχει οπαδούς στον αγώνα με την τοπική ομάδα στις 4 Νοεμβρίου.

Ωστόσο η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει να μην ταξιδέψει κανένας για μην υπάρξει τιμωρία για την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Επειδή έβαλε δύο σουτ ο Μήτογλου δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα με Φαλ και Μιλουτίνοφ»

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να μην ταξιδέψουν στη Λαμία για την προσεχή σαββατιάτικη αναμέτρηση, από τη στιγμή που η γηπεδούχος ομάδα αποφάσισε να μη διαθέσει εισιτήρια και να μη φιλοξενήσει κόσμο από τον εκάστοτε αντίπαλό της.

Διανύουμε μία περίοδο που η παραμικρή αφορμή θα προξενήσει ζημία στη μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε την ομάδα μας και να μη δώσουμε χαρά σε όσους προσπαθούν να την πλήξουν. Επομένως, ουδείς ταξιδεύει στη Λαμία για τον αγώνα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ