Ούτε με Κηφισιά ο Αραούχο – Εκτίουν κάρτες Σιμάνσκι και Γκατσίνοβιτς

Ούτε με Κηφισιά ο Αραούχο – Εκτίουν κάρτες Σιμάνσκι και Γκατσίνοβιτς

Ατομικό πρόγραμμα για ακόμη μία μέρα ακολούθησε ο Σέρχιο Αραούχο που δεν υπολογίζεται για το ματς με την Κηφισιά, όπως και οι Χατζισαφί, Ζίνι. Εκτός και οι Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς λόγω καρτών.

Με αρκετές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στην Κηφισιά η ΑΕΚ (4/11, 20:00) για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Super League στην Καισαριανή. Μπορεί να επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς μετά από έναν μήνα ο Λιβάι Γκαρσία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για ακόμη μία μέρα και μένει να φανεί αν θα προλάβει το μεγάλο ματς της επόμενης Πέμπτης με τη Μαρσέιγ ενώ δεν προπονήθηκαν ούτε οι Χατζισαφί και Ζίνι.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ 2-0: Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά

Εκτός από το ματς με την Κηφισιά θα είναι οι Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς που θα εκτίσουν τιμωρία καρτών. Ο πρώτος δηλώθηκε τώρα μιας και συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τον ΠΑΟΚ ενώ για τον δεύτερο ήταν γνωστό εδώ και καιρό.  Για τον ίδιο λόγο θα μείνει εκτός από το ματς με τη Λαμία ο Κώστας Γαλανόπουλος που επίσης συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ