Άρης: Τα δυο διλήμματα στην ενδεκάδα

Άρης: Τα δυο διλήμματα στην ενδεκάδα

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει τις τελικές του δοκιμές στη σημερινή (3/11) προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον επιτελικό χαφ και τον αριστερό εξτρέμ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα (3/11) η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο (5/11) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει πρόβα ενδεκάδας, στην προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για δυο θέσεις και συγκεκριμένα για αυτές του επιτελικού χαφ και του αριστερού εξτρέμ. Ο προπονητής του Άρη δοκίμασε πίσω από τον Μορόν, τους Πάρδο, Σουλεϊμάνοφ, Παναγίδη αλλά ακόμα με τον Μενέντες.

Διαβάστε επίσης:  Τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων και το μυστικό του CAS

Οι δυο τελευταίοι, πάντως, είναι οι βασικοί υποψήφιοι και για την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, καθώς δεν «βγήκε» το πείραμα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Κάρλσον, ενώ υπάρχει πάντα και η λύση του Σαμόρα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που τελικά ο Μάντζιος επιλέξει τον Σουλεϊμάνοφ να ξεκινήσει πίσω από τον Μορόν, τότε ο Κάρλσον θα επιστρέψει στη φυσική του θέση, στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ