Α.Σ Άρης: «Απόφαση χωρίς λογική και στοιχεία»

Α.Σ Άρης: «Απόφαση χωρίς λογική και στοιχεία»

Ο Ερασιτέχνης Άρης αναφέρθηκε με ανακοίνωση του στην προφυλάκιση εννιά οπαδών του Άρη και στα γεγονότα της Κυριακής στην οδό Βούλγαρη.

Ο Ερασιτέχνης Άρης με ανακοίνωση του πήρε θέση για τα έγιναν την Κυριακή στη Βούλγαρη, τονίζοντας ότι οι εννιά οπαδοί του Άρη που κρίθηκαν σήμερα προφυλακιστέοι δεν έχουν καμία σχέση με τα επεισόδια και βρίσκονταν σε θέση άμυνας, καθώς δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Η απαίτηση του Μαρτίνεθ στο Ρέντη, οι 5 ξένοι ενόψει ΠΑΟΚ και τα διαβατήρια Ροντινέι, Έσε

Αναλυτικά η θέση του Ερασιτέχνη Άρη:

«Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε ένα θέατρο του παραλόγου, αναφορικά
με ό,τι διαμείφθηκε στην οδό Βούλγαρη, την Κυριακή 29/10, με αποκορύφωμα
τη σημερινή προφυλάκιση εννιά φιλάθλων του ΑΡΗ!

Μία απόφαση η οποία λήφθηκε χωρίς καμία βάση και λογική, αλλά και χωρίς στοιχεία. Είναι ανεπίτρεπτο να προφυλακίζονται άνθρωποι που δεν είχαν σχέση με το επεισόδιο που έλαβε χώρα, αλλά και άνθρωποι οι οποίοι ήταν
αμυνόμενοι, από την επίθεση οπαδών οι οποίοι κατέφτασαν και μάλιστα με… αστυνομική συνοδεία στην περιοχή Χαριλάου για να δημιουργήσουν επεισόδια.

Μάλλον οι φίλαθλοι του ΑΡΗ έπρεπε να καθίσουν να «τις φάνε», με κίνδυνο να θρηνήσουμε νέο Άλκη. Και μιας και αναφέρουμε τον δολοφονηθέντα φίλαθλό μας, διαβλέπουμε μία τάση να «ισοφαριστεί» η εν ψυχρώ δολοφονία
του, κάτι που δείχνει η προφυλάκιση των εννέα φιλάθλων.

Ο οργανισμός του ΑΡΗ είναι σε επιφυλακή. Παραφράζοντας το γνωστό γνωμικό, λέμε ότι «η αδικία είναι γαϊδάρα και γυρίζει στον αφέντη της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ