Στάικος: «Θα μιλήσω με την διοίκηση και θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα»

Στάικος: «Θα μιλήσω με την διοίκηση και θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα»

Όλα όσα δήλωσε ο Θανάσης Στάικος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την ισοπαλία στο ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος.

ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος έμειναν στο 1-1 στους «Ζωσιμάδες» και παράλληλα στον πάτο της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των γηπεδούχων, Θανάσης Στάικος δήλωσε πως θα μιλήσει με την διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να παρθεί η καλύτερη απόφαση για την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητος Φαλ: Triple double με ασίστ ο θηριώδης σέντερ στην Πυλαία- Ρεκόρ 29 χρόνων ο Γάλλος

«Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ, θέλαμε τη νίκη γιατί εδώ και αρκετό διάστημα ερχόμασταν από σερί ηττών. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αν και φτάσαμε κοντά. Δεν θέλω να αναλύσω πάρα πολύ το παιχνίδι. Άλλωστε σημασία έχει η πορεία της ομάδας, τα αποτελέσματα και οι βαθμοί.

Σίγουρα είναι μία δύσκολη στιγμή, είναι μία περίοδος που η ομάδας μας δεν έχει τα αποτελέσματα που επιθυμούμε όλοι. Φυσικά στο παρελθόν έχει δείξει αυτή η ομάδα ότι καταφέρνει και επιστρέφει πάντα και παίρνει στο τέλος αυτό που δικαιούται».

Για το ότι έγινε μοιρασμένο ματς στο α’ ημίχρονο, αλλά γυρίζει ο ΠΑΣ πίσω μετά το γκολ:

«Στο α ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, αλλά θεωρώ ότι είχαμε προβλήματα που δεν φάνηκαν με ευκαιρίες του αντιπάλου. Κάναμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές και το ισορροπήσαμε. Στο β’ ήμασταν πιο απειλητικοί, δείχναμε ότι θα δημιουργήσουμε συνθήκες κι έτσι πετύχαμε ένα τέρμα.

Δεν γυρίσαμε αμέσως πίσω, απλά το ένστικτο των παικτών όταν προέρχεσαι από συνεχόμενες ήττες λειτούργησε έτσι ώστε έκαναν κάποια μέτρα πίσω για να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα. Δεν είχαμε απειληθεί, παρά μόνο από δύο στατικές φάσεις. Δεχτήκαμε γκολ πάλι από όχι και τόσο ικανό παίκτη στο ψηλό παιχνίδι. Το να το αναλύσουμε και πολύ… Θέλαμε τη νίκη, θα μπορούσαμε να πουμε πολλά, αλλά όταν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, οι αναλύσεις μπορούν να έχουν μάκρος»

Για τη δήλωση που έκανε ο Κόουλμαν όταν υπέβαλε την παραίτησή του από τον Ατρόμητο και αν αισθάνεται ότι εμπνέει τους παίκτες:

«Σίγουρα θεωρώ ότι μπορώ να τους εμπνεύσω. Το δείξαμε και πέρυσι που είχαμε μία παρόμοια κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να βλέπουμε που βρίσκεται η ομάδα κι επειδή η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους, ασφαλώς κάποια πράγματα θα μου επιτρέψετε να τα πω κατ’ ιδίαν με τη διοίκηση και να είστε σίγουροι ότι θα γίνει το καλύτερο για τον σύλλογο».

Για το αν υπάρχει στη σκέψη του παραίτηση:

«Απάντησα, ότι θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα, θα παρθούν οι καλύτερες αποφάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ