Ιστορικό επίτευγμα του Φορτούνη: Πρώτος σε ασίστ στην ιστορία του Ολυμπιακού

Ιστορικό επίτευγμα του Φορτούνη: Πρώτος σε ασίστ στην ιστορία του Ολυμπιακού

Σε ένα πολύ άσχημο βράδυ για τον Ολυμπιακό ο Κώστας Φορτούνης έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος σε ασίστ στην ιστορία της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε κακό πρόσωπο και υπέστη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-2 μέσα στο Καραϊσκάκη, σε ένα παιχνίδι που ο Κώστας Φορτούνης πέτυχε ένα μοναδικό ρεκόρ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, σε μία άσχημη χρονικά στιγμή για την ομάδα του, αφού πρώτα μείωσε σε 4-1 στη συνέχεια έβγαλε την ασίστ στον Γιώργο Μασούρα για το τελικό 4-2 υπέρ του «Δικεφάλου».

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η βαθμολογία της Superleague (pic)

Με αυτή την ασίστ ο  Φορτούνης έφτασε τις 96, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης και ξεπέρασε τον «θρύλο» της ομάδας, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που είχε 95.

Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός έφτασε στο συγκεκριμένο νούμερο σε πολύ λιγότερες εμφανίσεις με τα «ερυθρόλευκα», σε σχέση με τον Σέρβο εξτρέμ.

Ο Τζόρτζεβιτς είχε 95 ασίστ σε 493 παιχνίδια, ενώ ο Φορτούνης έχει αγωνιστεί σε 309.

Οι δυο τους βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των παικτών του Ολυμπιακού με τις περισσότερες ασίστ, έχοντας υπερδιπλάσιες από τους παίκτες που ακολουθούν. Ο Ματιέ Βαλμπουενά βρίσκεται στην 3η θέση με 42, ο Γεωργάτος έχει 35, ενώ ο Θρυλικός Τζιοβάνι, είχε δώσει 32 τελικές πάσες που κατέληξαν σε γκολ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ