Μελισσανίδης : «Η ΑΕΚ θα παίξει μπαλάρα με Ουζουνίδη»

Μελισσανίδης : «Η ΑΕΚ θα παίξει μπαλάρα με Ουζουνίδη»

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε πως η ΑΕΚ θ' αποδώσει καλό ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η εποχή του Μαρίνου Ουζουνίδη στην ΑΕΚ έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες και ο νέος τεχνικός των κιτρινόμαυρων κάνει τις πρώτες κινήσεις για τον σχεδιασμό της νέας του ομάδας. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι οι πληροφορίες για την άποψη που έχει σχηματίσει ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης για την εικόνα που θα έχει η ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Μελισσανίδης είναι αισιόδοξος για την πορεί που θα έχουν οι κιτρινόμαυροι υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού λέγοντας χαρακτηριστικά. «Αισθάνομαι σίγουρος γι’ αυτή την απόφαση. Είχα στις σκέψεις μου την συγκεκριμένη κίνηση και πιστεύω ότι θα με δικαιώσει. Η ΑΕΚ θα παίξει μπαλάρα με τον Ουζουνίδη. Είναι προπονητής που έχει όραμα και φιλοδοξίες. Γνωρίζει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα βελτιώσει την ΑΕΚ. Η ομάδα θα κάνει βήμα μπροστά και ο Μαρίνος θα πετύχει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ