«Πολυϊδιοκτησία»: Κλήθηκαν ως ύποπτοι για παράβαση καθήκοντος οι Τζουλάκης-Αρκούδης και 12 μέλη της ΕΕΑ

«Πολυϊδιοκτησία»: Κλήθηκαν ως ύποπτοι για παράβαση καθήκοντος οι Τζουλάκης-Αρκούδης και 12 μέλη της ΕΕΑ

Ως ύποπτοι κλήθηκαν οι Νίκος Τζουλάκης, Ηλίας Αρκούδης, και 12 άλλα μέλη της ΕΕΑ, για παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας.

Όπως αποκλύφθηκε στην «Δίκη στο Open», ο πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) Νίκος Τζουλάκης, αλλά και το μέλος, Ηλίας Αρκούδης, κλήθηκαν ως ύποπτοι…

Η υπόθεση αφορά ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος παράβασης καθήκοντος στην υπόθεση «πολυϊδιοκτησίας»!

Την ίδια στιγμή, η Εισαγγελία Αθηνών κάλεσε ως ύποπτα και άλλα 12 μέλη, τα οποία ωστόσο δεν περιλαμβάνονται στην μηνυτήρια αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όλα τα μέλη παρείχαν ήδη έγγραφες εξηγήσεις προς το 18ο Προανακριτικό Τμήμα Αθηνών και την πταισματοδίκη, Αλεξάνδρα Αληδρομίτη. Η μηνυτήρια πάντως αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την υπόθεση κατατέθηκε προ τριετίας, αλλά η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών, Σαπφώ Κατσανάκη, την αρχειοθέτησε.

Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ ωστόσο προσέφυγαν ξανά και αυτή την φορά η εισαγγελέας Εφετών, Βασιλική Χαλβά, αποφάσισε την ανάσυρση της δικογραφίας, διερευνώντας το αδίκημα που προκύπτει από το άρθρο 259 του Ποινικού Κώδικα (περί παράβασης καθήκοντος). Τα 14 συνολικά μέλη εξετάστηκαν ανωμοτί και πλέον αναμένεται η απόφαση της Εισαγγελίας για την τύχη της υπόθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ