ΠΑΣ Γιάννινα : Διάψευση για Σέργκιτσουκ

ΠΑΣ Γιάννινα : Διάψευση για Σέργκιτσουκ

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων, που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Μιχάιλο Σέργκιτσουκ, προχώρησαν οι Ηπειρώτες.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΣ Γιάννινα προέβησαν σε κατηγορηματική διάψευση των χθεσινών δημοσιευμάτων που ήθελαν την ομάδα της Ηπείρου να εξετάζει την περίπτωση του Μιχάιλο Σέργκιτσουκ.

Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στη Βόρσκλα Πολτάβα, έχοντας 31 συμμετοχές και 9 γκολ, αλλά οι Γιαννιώτες έχουν καταστήσει σαφές πως άλλος είναι ο παίκτης που αναζητούν για τη θέση του στράικερ.

Απαραίτητη προϋπόθεση, ωστόσο, αποτελεί η μεταγραφή του Πέδρο Κόντε, με τον Ισπανό να μην έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του.

Κατά τα λοιπά, παραμένει η απόσταση μεταξύ του Γιάννη Πετράκη και του Γιώργου Χριστοβασίλη, προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον ΠΑΣ.

Γίνονται, πάντως, προσπάθειες να γεφυρωθούν οι όποιες διαφορές υπάρχουν, γι’ αυτό και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Ηπείρου εμφανίζεται διατεθειμένος να ανεβάσει το μπάτζετ της νέας σεζόν κατά 250.000 ευρώ, ώστε να αποσπάσει το «ναι» του Έλληνα προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ