Χωρίς κόσμο στο Βόλο ο Άρης

Χωρίς κόσμο στο Βόλο ο Άρης

Η ΠΑΕ Βόλος μέσα από ανακοίνωση της, γνωστοποίησε πως δεν θα δώσει εισίτηρια στους φίλους του Άρη για την αναμέτρηση του Σαββάτου (11/11).

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για τη σαββατιάτικη (11/11) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, στην οποία οι Θεσσαλονικείς δεν θα έχουν την παρουσία των φίλων τους στο πλάι τους.

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή της να μη δώσει εισιτήρια στον Αρη για τον αγώνα πρωταθλήματος το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Διαβάστε επίσης: Έτσι προκρίνεται ο Ολυμπιακός – Τι χρειάζονται ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Η ομάδα της Μαγνησίας δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης και οι θύρες των φιλοξενουμένων θα παραμείνουν κλειστές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ (Σάββατο 11/11, Πανθεσσαλικό). Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ έχει οριστεί Γενική Είσοδος 20 Ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ. Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι ΔΕΝ θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Αρη και οι θύρες των φιλοξενουμένων θα παραμείνουν κλειστές.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ