Καλυβάτσης: «Είναι Αρειανάρα η Μόνικα Μπελούτσι – Τη γνώρισα στο Χαριλάου» (vid)

Καλυβάτσης: «Είναι Αρειανάρα η Μόνικα Μπελούτσι – Τη γνώρισα στο Χαριλάου» (vid)

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης παραδέχθηκε σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95,5 πως η Μόνικα Μπελούτσι υποστηρίζει τον Άρη.

Η Μόνικα Μπελούτσι θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου και ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρήκε αφορμή να «αποκαλύψει» πως η σταρ του Χόλιγουντ υποστηρίζει τον Άρη.

Ο Έλληνας ηθοποιός συγκεκριμένα είπε:

Διαβάστε επίσης: Μουκουντί: «Θα κάνουμε το μάξιμουμ που μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη»

«Για μένα ήρθε η Μόνικα! Με πήρε ένα τηλέφωνο, της εξήγησα όμως ότι έχω γυρίσματα. Της είπα πως θα έρθω αύριο το πρωί για να συναντηθούμε.

Μέχρι τότε θα πάει να δει τον… Άρη. Είναι Αρειανάρα η Μόνικα! Έτσι γνωριστήκαμε, τη γνώρισα στο Χαριλάου. Ξέρεις πόσους άλλους έχω γνωρίσει στο Χαριλάου. Έτσι κι αλλιώς έρχονται πολλές κρυφά και μεταμφιεσμένες να βλέπουν Αρειανάρα. Και η Τζένιφερ Λόπεζ και η Αντζελίνα Τζολί. Πέρα του ότι η ομάδα πετάει, αν πας και δεις τα αγόρια μας είναι μπουμπούκια, όμορφοι παίκτες. Θα μπορούσανε να είναι και μοντέλα».

Στη συνέχεια τόνισε πως ελπίζει η Θεσσαλονίκη να γίνει προορισμός όπου θα επισκέπτονται διαρκώς επώνυμοι άνθρωποι για να παρακολουθούν τον Άρη λέγοντας:

«Μακάρι να γίνουμε προορισμός για επώνυμους ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Να έρχονται στη Θεσσαλονίκη για ένα Σαββατοκύριακο, όπως πχ θα πηγαίνανε στο Μιλάνο να κάνουνε ψώνια, να πιούνε ένα καφέ εδώ να δούνε και τον Άρη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ