Ποτέ ξανά Άρη

Ποτέ ξανά Άρη

Ολοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά το τέλος του μαρτυρίου και σφραγίσθηκε η επιστροφή στη Superleague.

Τέσσερα χρόνια ήταν πάρα πολλά για μια ομάδα του μεγέθους του Άρη. Σε αυτά να προσθέσουμε και τα τελευταία δύο στην Superleague, που οι στόχοι του σε καμία περίπτωση δεν συμβάδιζαν με την ιστορία του. Μπορεί η άνοδος να είχε σφραγισθεί και μαθηματικά πριν από αρκετό χρονικό διάστημα, όμως, το σημερινό παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας σήμανε και τυπικά το τέλος του εφιάλτη.

Με μια και μοναδική ευχή, με έναν γνώμονα, με τον οποίο θα γίνουν πλέον οι κινήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ποτέ ξανά Άρη. Ούτε ένα δευτερόλεπτο, ξανά, μακριά από την φυσική σου θέση. Αυτό πρέπει να γίνει ξεκάθαρο στο μυαλό όλων όσων συμμετέχουν από οποιαδήποτε πόστο στον οργανισμό που λέγεται Άρης και είναι αδιαπραγμάτευτο.

Από αύριο, κιόλας θα ξεκινήσει η υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Με τον Πάκο Ερέρα να παίζει, όπως όλα δείχνουν, καθοριστικό ρόλο, σε ότι αφορά την επόμενη μέρα. Τόσο ως ο νέος τεχνικός της ομάδας, αλλά και ως ο άνθρωπος που γνωρίζει άριστα την ισπανική αγορά και μπορεί να επιλέξει τους παίκτες που θέλει, στα οικονομικά δεδομένα που έχει θέσει ο Άρης.

Πριν από όλα τα άλλα, βέβαια, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές του νυν ρόστερ. Να ενημερωθούν ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν, να τακτοποιηθούν οι όποιες οικονομικές εκκρεμότητες και πάνω από όλα να αντιμετωπιστούν με σεβασμό όσοι συνέβαλαν στο να επιστρέψει ο Άρης στη φυσική του θέση. Όπως με σεβασμό τους αντιμετώπισε και ο κόσμος στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Υ.Γ Το παιχνίδι που ολοκληρώθηκε ήταν το τελευταίο του Δημήτρη Σπανού στην τεχνική ηγεσία του Άρη. Με τα λάθη του και τα κολλήματα του, όμως, ήταν ένας άνθρωπος σοβαρός, που δεν γέμισε υποσχέσεις τον κόσμο και από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι έδειξε ότι σέβεται τον Άρη.

Y. Γ 1 Τώρα που τελείωσαν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα γίνουν ακόμα περισσότερα τα ονόματα παικτών που θα ακούγονται και θα γράφονται καθημερινά για τον Άρη. Υπομονή θέλει και σωστό φιλτράρισμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ