Πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ στα ραντάρ της Μπενφίκα!

Πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ στα ραντάρ της Μπενφίκα!

Βραζιλιάνικα μέσα αναφέρουν ότι ο Αμπέλ Φερέιρα είναι πιθανός αντικαταστάτης του Ρότζερ Σμιντ.

Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά για τη Μπενφίκα, με τους Αετούς της Λισαβόνας να έχουν γνωρίσει 4 ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο Champions League και να είναι αντιμέτωποι με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Ήδη το κλίμα έχει βαρύνει πολύ για τον προπονητή της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ, και έχουν ξεκινήσει τα σενάρια για την αντικατάστασή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, η διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας έχει ξεκινήσει έρευνα για τον επόμενο προπονητή του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Από τον… μοναχικό Μιλουτίνοφ, στον… μοναχικό Φαλ

Μάλιστα, η βραζιλιάνικη εφημερίδα Lance αναφέρει ότι ένας προπονητής που αρέσει πολύ στη διοίκηση της Μπενφίκα είναι ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.

Ο 44χρονος προπονητής έχει επιδείξει ένα φοβερό έργο στη Βραζιλία με τη Παλμέιρας, έχοντας κατακτήσει δύο φορές το Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει καθώς θέλει καινούργιες προκλήσεις στη καριέρα του, αν και η διοίκηση της Παλμέιρας τον έχει προσεγγίσει για νέο συμβόλαιο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αμπέλ Φερέιρα ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2019-2020 και έφυγε για τη Παλμέιρας στις αρχές της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με την ομάδα από τη Βραζιλία να πληρώνει ρήτρα για να τον αποκτήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ