ΑΕΚ : Ο Μανόλο θέλει τον Μοράν στη Λας Πάλμας!

ΑΕΚ : Ο Μανόλο θέλει τον Μοράν στη Λας Πάλμας!

Η Λας Πάλμας του Μανόλο Χιμένεθ εξετάζει την απόκτηση του Ερίκ Μοράν, τον οποίο αγόρασε η ΑΕΚ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με εισήγηση του Ισπανού τεχνικού!

Στο «στόχαστρο» της Λας Πάλμας βρίσκεται ο Ερίκ Μοράν, μετά την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ στην ομάδα των Κανάριων Νήσων.

Ο Ισπανός πρώην τεχνικός της ΑΕΚ είχε εισηγηθεί την απόκτηση του 27χρονου μέσου στη διοίκηση της ομάδας τον περασμένο Γενάρη, προκειμένου να αναπληρώσει το κενό που είχε αφήσει ο Γιάκομπ Γιόχανσον, εξαιτίας του τραυματισμού του.

Γι’ αυτό το λόγο και η «Ένωση» έδωσε περίπου 200.000 ευρώ στη Λεγανές για να τον κάνει δικό της, προσδοκώντας να την ενισχύσει στο δεύτερο μισό της σεζόν, κάτι που όμως δεν συνέβη, όπως δείχνουν και οι αριθμοί (9 συμμετοχές και 1 ασίστ).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ είναι «ανοιχτή» στην παραχώρησή του, καθώς ο Μοράν δεν αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη τη νέα περίοδο.

Εφόσον, μάλιστα, επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον της Λας Πάλμας για τον παίκτη, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό η διοίκηση της ΑΕΚ να ανάψει το πράσινο φως για τη μετακίνηση του υψηλόσωμου χαφ στην ομάδα του Χιμένεθ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βάσκος ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον «δικέφαλο» μέχρι το καλοκαίρι του 2021, έχει μεγάλη εμπειρία από τη Σεγούντα Ντιβιζιόν, καθώς έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν από τις Λεγανές, Σαραγόσα και Αθλέτικ Β.

Αυτός είναι ίσως και ο σημαντικότερος λόγος, για τον οποίο η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά τον έχει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ