Αποκλειστικό: Η απάντηση του «Athens Alive» για τα 35.000.000 €

Αποκλειστικό: Η απάντηση του «Athens Alive» για τα 35.000.000 €

To10.gr επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του κονσόρτσιουμ για τα σενάρια περί νέας πρότασης του Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ. «Είμαστε πάντα σε συζητήσεις για τον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης συνεχίζει την προσπάθεια για το Athens Alive», τονίζουν.

Έτοιμος να κάνει νέα κίνηση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καταθέτοντας αυτή τη φορά πρόταση που θα αγγίζει ακόμα και τα 35 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει την ΠΑΕ, εμφανίζεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο ραδιοφωνικός σταθμός Sport24 Radio 103,3, ανέφερε ότι ο Γιαννακόπουλος περιμένει το τελικό «ΟΚ» από το «Athens Alive» για να κάνει νέα πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ.

Αναφέρθηκε πως από τη στιγμή που ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ στο ραντεβού με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είδε τις εξελίξεις για το «Athens Alive» να είναι θετικές και τον συντελεστή δόμησης να πηγαίνει στο 0,6 προσπαθεί να πείσει τα μέλη του κονσόρτσιουμ να πουν από τώρα το «ΟΚ», ώστε να μπουν στην πράσινη ΠΑΕ.

Από πλευράς Γιαννακόπουλου δεν υπάρχει κάποια αντίδραση προς το παρόν όσον αφορά τις συγκεκριμένες πληροφορίες. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ τηρεί σιγή ιχθύος, τουλάχιστον έως αυτή την ώρα. Θυμίζουμε πως την προηγούμενη φορά που είχε προκύψει πληροφορία για πρόταση του προς τον Γιάννη Αλαφούζο, την είχε επιβεβαιώσει σχεδόν αμέσως, όταν είχε προτείνει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να αναλάβει το μάνατζμεντ.

To10.gr επικοινώνησε με ανθρώπους του «Athens Alive» προκειμένου να πάρει μια απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο είναι πολύ σοβαρό για το μέλλον της ΠΑΕ, αφού φέρνει νέα δεδομένα στο παιχνίδι της επόμενης μέρας στον Παναθηναϊκό. Πηγές της κοινοπραξίας σχολίασαν πως: «Είμαστε πάντα σε συζητήσεις για τον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης συνεχίζει την προσπάθεια για το Athens Alive. Θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα σε λίγες μέρες».

Επί της ουσίας, δεν διαψεύδουν το παραμικρό, ούτε επιβεβαιώνουν πως εντός της εβδομάδας θα έρθουν με πρόταση προς τον Αλαφούζο. Αλλά φαντάζει δεδομένο πως από τη στιγμή που υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία με την κυβέρνηση για τον συντελεστή δόμησης, τότε αν αυτή προχωρήσει, θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις και πολύ πιθανό να έχουμε και νέα πρόταση για την άμεση αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ