Σημαντική συνάντηση για Φαμπρίτσιο

Σημαντική συνάντηση για Φαμπρίτσιο

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος στράικερ που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, θα έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της Πορτιμονένσε για να συζητηθεί το μέλλον του παίκτη στην πορτογαλική ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Πορτιμονένσε, Φαμπρίτσιο ήταν από τους παίκτες που έκαναν την διαφορά στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, καθώς σημείωσε 15 γκολ ενώ είχε και έξι ασίστ. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά τον παίκτη και το όνομα του 28χρονου σέντερ φορ είναι σημειωμένο στην ατζέντα του Πορτογάλου προπονητή, καθώς ο νέος τεχνικός των ερυθρόλευκων θεωρεί τον λατινοαμερικάνο φορ, πολύ καλή επιλογή για την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι το επόμενο δεκαήμερο είναι πολύ σημαντικό για την υπόθεση του Βραζιλιάνου στράικερ κι αυτό λόγω της συνάντησης που θα έχει ο παίκτης με την διοίκηση της Πορτιμονένσε. Πρόκειται για μια συνάντηση που ενδέχεται να καθορίσει το μέλλον του παίκτη στην πορτογαλική ομάδα και αν θα πάρει μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Φαμπρίτσιο έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του. Η πολύ καλή χρονιά που έκανε ο Βραζιλιάνος στράικερ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων κι αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός καλείται ν’ αντιμετωπίσει μεγάλο ανταγωνισμό.

Δεν είναι μάλιστα τυχαίο πως αρκετές πορτογαλικές ιστοσελίδες, ανέφεραν πως Μπενφίκα και Πόρτο θα πρέπει να δουν με προσοχή την περίπτωση του επιθετικού της Πορτιμονένσε, για να ενισχύσουν την επίθεση τους.

Το ενδεχόμενο να υπογράψει ο Φαμπρίτσιο νέο συμβόλαιο με την Πορτιμονένσε, φαντάζει αυτή την στιγμή απίθανο, καθώς ο παίκτης θέλει να πάρει μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα. Από την άλλη πλευρά και η Πορτιμονένσε γνωρίζει πως μετά την εντυπωσιακή σεζόν που έκανε ο Φαμπρίτσιο, μπορεί ν’ αποκομίσει ένα σημαντικό οικονομικό όφελος με την πώληση του παίκτη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μιλήσει με την διοίκηση του Ολυμπιακού για τον Βραζιλιάνο φορ, όπως φυσικά και για τον Κλέμπερ. Στην παρούσα φάση φαίνεται πως ο Φαμπρίτσιο προηγείται στην «κούρσα» αν και στις μεταγραφικές υποθέσεις τα πάντα μπορούν ν’αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη.

Το σίγουρο είναι πως τα ρεπορτάζ του πορτογαλικού Τύπου επιμένουν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού και οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βραζιλιάνου άσου της Πορτιμονένσε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ