Άρης: Επιστρέφει ο Φαμπιάνο, απών με Λαμία ο Φεράρι

Άρης: Επιστρέφει ο Φαμπιάνο, απών με Λαμία ο Φεράρι

Ο Φαμπιάνο εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και επιστρέφει κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Αργεντινός αριστερός μπακ θα απουσιάσει από την εντός έδρας αναμέτρηση (16/12) της 15ης αγωνιστικής με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα (14/11) στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος. Ο Φαμπιάνο εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του κόντρα στον Βόλο και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, για το εντός έδρας ντέρμπι (26/11) με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, ο Φράνκο Φεράρι, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, θα απουσιάσει από το εντός έδρας παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λαμία (16/12). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τη μια αγωνιστική της ποινής του θα εκτίσει στο εκτός έδρας ματς (4/12) της 13ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Το πρόγραμμα του «big-4» για το τέλος του πρώτου γύρου και ο τίτλος του… πρωταθλητή χειμώνα

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεση του τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις τους Μπράμπετς, Σαμόρα και Παναγίδη, που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Αντίθετα, ο Έλληνας τεχνικός περιμένει να ενσωματωθούν σταδιακά στις προπονήσεις και παίκτες που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας, όπως οι Ρουπ και Δεληζήσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ