Δυο λάτιν «βράχοι» για το λιμάνι

Δυο λάτιν «βράχοι» για το λιμάνι

Ο Ολυμπιακός εστιάζει τις προσπάθειες του στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού με τον Μολέντο και τον Λέμα να είναι οι βασικές επιλογές. Οι ερυθρόλευκοι κινούνται δυναμικά για να «κλείσουν» το θέμα. Όλες οι εξελίξεις με τον Βραζιλιάνο και τον Αργεντίνο στόπερ που είναι στο «στόχαστρο» των πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός φορτσάρει στο μεταγραφικό πεδίο με ξεκάθαρο στόχο την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν προχωρούν και για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι λατινοαμερικάνικη υπόθεση. Από την μία πλευρά ο Βραζλιάνος, Ροντρίγκο Μολέντο και από την άλλη ο Αργεντινός, Κρίστιαν Λέμα. Στο μεγάλο λιμάνι έχουν ιεραρχήσει τους στόχους τους και οι δύο παίκτες που προαναφέραμε είναι οι πρώτοι στόχοι.

Ο Μολέντο είναι αυτή την στιγμή το όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού και ακολουθεί (από… κοντά) ο Κριστιάν Λέμα. Πάμε όμως να δούμε τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο θέμα της απόκτησης κεντρικού από τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι καταβάλλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Μολέντο. Γνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά είναι αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση, θεωρώντας πως ο Μολέντο είναι ιδανική λύση για την αμυντική γραμμή της ομάδας του λιμανιού.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής κι εκτός των άλλων έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι ερυθρόλευκοι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός επιθυμεί να επιστρέψει στην χώρα μας. Κι αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πρέπει να σημειωθεί είναι η πολύ καλή πρόταση που έχουν κάνει στον παίκτη οι πειραιώτες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μολέντο παίρνει σχεδόν 600.000 ευρώ από την Ιντερνασιονάλ αλλά ο Ολυμπιακός του δίνει πολλά περισσότερα.

Οι συζητήσεις της ομάδας του λιμανιού με τη Ιντερνασιονάλ συνεχίζονται και οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει πεδίο συνεννόησης για την υλοποίηση της μεταγραφής και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε επιμένουν οι ερυθρόλευκοι.

Η λύση του Λέμα

Όπως προαναφέραμε ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά και στην υπόθεση του Κρίστιαν Λέμα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπελγράνο. Ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός έχει ξεκαθαρίσει στην ομάδα του πως δεν πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο (παρά τις προτάσεις που του έχουν γίνει) και ο 27χρονος στόπερ είναι σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Αργεντινό στόπερ. Το ίδιο και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει παρακολουθήσει τον Λέμα σε αρκετά dvd. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αργεντίνου αμυντικού, καθώς ο Λέμα μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο της άμυνας κι αυτό φυσικά δεν περνά απαρατήρητο.

Ο Ολυμπιακός «παίζει» δυνατά και στην περίπτωση του Λέμα, με τον πρώην στόπερ της Μπελγράνο να επιθυμεί να παίξει στην Ευρώπη. Ο ανταγωνισμός που καλείται ν’ αντιμετωπίσει η πειραϊκή ομάδα είναι μεγάλος, καθώς μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι όπως είναι η Μπενφίκα και η Σεβίλλη, έχουν το όνομα του Λέμα στην μεταγραφική τους ατζέντα.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στο «κόλπο» για την διεκδίκηση του παίκτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Στο μεγάλο λιμάνι ξέρουν ότι κοντράρονται με μεγάλες ομάδες για την υπογραφή του παίκτη, αλλά επιμένουν κι αυτό φανερώνει πως στόχος είναι η υλοποίηση μεταγραφών που θα κάνουν την διαφορά. Και τέτοιου είδους μεταγραφές είναι ο Μολέντο και ο Λέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ