ΑΕΚ: Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του ο Πάολο Φερνάντες (vids)

ΑΕΚ: Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του ο Πάολο Φερνάντες (vids)

Πέντε μήνες μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, ο Πάολο Φερνάντες έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Μετά το εντυπωσιακό του κλείσιμο στην περσινή σεζόν, ο Πάολο Φερνάντες περίμενε πώς και πώς τη νέα αγωνιστική περίοδο για να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ΑΕΚ έχοντας προσαρμοστεί πλέον απόλυτα στο νέο περιβάλλον. Από πλευράς του και ο Ματίας Αλμέιδα πόνταρε πολλά πάνω στον Ισπανό, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν αμφότεροι.

Ο 25χρονος άσος τραυματίστηκε σοβαρά στις αρχές του καλοκαιριού και τον Ιούνιο πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για επέμβαση στον αχίλλειο. Όλα αυτά όμως αρχίζουν να αποτελούν μία δυσάρεστη ανάμνηση για τον Φερνάντες ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει ουσιαστικά να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

Διαβάστε επίσης: Γουίλιαμς-Γκος: Ποια παιχνίδια του Ολυμπιακού θα χάσει ο Αμερικανός

Εδώ και μέρες ο Ισπανός ξεκίνησε να προπονείται με μπάλα και σήμερα (15/11) ανέβασε στα social media βίντεο από τα Σπάτα όπου μεταξύ άλλων εκτελεί φάουλ με τρομερή ακρίβεια στα χτυπήματά του. Ο ίδιος δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση ψυχολογικά μετά την περιπέτεια που πέρασε και περνάει ακόμη, γνωρίζοντας βέβαια πως η αποκατάστασή του έχει δρόμο.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του πάντως ο Αλμέιδα είχε αποκαλύψει πως τον περιμένει να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων προς τα τέλη Ιανουαρίου. Κάτι που σημαίνει πως στα πλέι οφ ο Φερνάντες θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ, όπως είχε κάνει άλλωστε και πέρσι στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, με αποκορύφωμα το απίθανο γκολ με το οποίο σφράγισε το νταμπλ της Ένωσης στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Δείτε τα βίντεο που ανέβασε στα social media ο Ισπανός: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ