Απασφάλισε κατά της ΑΕΚ ο Χουανφράν: «Η μητέρα μου ειχε καρκίνο και από την ΑΕΚ δεν με άφησαν να φύγω»

Απασφάλισε κατά της ΑΕΚ ο Χουανφράν: «Η μητέρα μου ειχε καρκίνο και από την ΑΕΚ δεν με άφησαν να φύγω»

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Χουανφράν σε συνέντευξή του στο Relevo αποκάλυψε πως όταν έμαθε πως η μητέρα του είχε καρκίνο και ζήτησε από την «Ένωση» να τον αφήσει να γυρίσει στην Ισπανία, εκείνη αρνήθηκε και τελικά λύθηκε το θέμα με την παρέμβασή του μάνατζέρ του.

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προέβη, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ  Χουανφράν, σε συνέντευξη του στο Relevo. Ο 47χρονος Ισπανός , που είχε φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ, την διετία 2008-2010, αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία από εκείνη την εποχή.

Συγκεκριμένα, δήλωσε, πως κατά τη διάρκεια που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ έμαθε πως η μητέρα του διαγνώστηκε με καρκίνο. Όπως είναι φυσικό, ο Χουανφράν θέλησε να επιστρέψει στην Ισπανία, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της.

Διαβάστε επίσης: Ο Ελ Αραμπί, ο Μπρίνιτς και όχι μόνο…

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι άνθρωποι της ομάδας, ενώ είχαν πει «ναι» στην αρχή, τελικά δεν του επέτρεπαν να φύγει με τον ίδιο να γίνεται έξαλλος με την απάντηση αυτή, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να παρευρεθεί ο μάνατζερ του στην Ελλάδα, προκειμένου να διευθετηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα.

Δείτε τις δηλώσεις του Χουανφράν:

«Κοίτα, δεν ξέρω αν το έχω πει ποτέ, ίσως όχι στον Τύπο, σε πιο οικείο επίπεδο ναι. Πάω Ελλάδα, είμαι εκεί ένα χρόνο και λίγο, αλλά μετά από ένα χρόνο και δύο μήνες με παίρνει τηλέφωνο η αδερφή μου και μου λέει ότι δεν μου είπαν τίποτα επειδή έλειπα, αλλά ότι η μητέρα μου είχε καρκίνο».

«Εκπλήσσομαι. Της λέω: «Μπέα, πώς;» και μου λέει «Ναι, Χουανφράν, ναι, το εντόπισαν πριν από λίγο, δεν θέλαμε να σου πούμε τίποτα επειδή είσαι μακριά, όχι γιατί δεν σε αγαπάμε…». Της λέω: «Μπέα, αλλά πες μου κι άλλα, Μπέα, πες μου κι άλλα γιατί…» και τα δάκρυα γεμίζουν τα μάτια της. Και μου είπε ότι έκανε ήδη θεραπεία, ότι ήταν αδύναμη, ότι η χημειοθεραπεία την πονούσε, ότι θα της έπεφταν τα δόντια, ότι θα της έπεφταν τα μαλλιά, ότι η διάθεσή της είχε αλλάξει…», συμπλήρωσε ο Ισπανός άλλοτε μπακ της ΑΕΚ και επισήμανε: «Την επόμενη μέρα μίλησα με την ΑΕΚ και τα συγχώρεσα όλα όσα είχαν γίνει στην ομάδα. Μου είπαν ότι με αφήνουν να έρθω (σ.σ. φύγω), ήθελα να έρθω. Και η ΑΕΚ μου λέει στη συνέχεια όχι. Λίγο ακόμα και έσπαγα την πόρτα του γραφείου. Τους είπα «Μου λες όχι όταν σου λέω πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι; Μου λες πραγματικά όχι;».

Ο μάνατζερ μου ήρθε στην Ελλάδα και τα έλυσε όλα σε μια μέρα. Και τότε είναι που ο Αρτούρο μου λέει ότι αφού έρχομαι εδώ, γιατί δεν υπογράφω στη Λεβάντε. Και μου ανοίγονται τεράστιες δυνατότητες. Το κυριότερο είναι ότι έρχομαι εδώ γιατί η μητέρα μου έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Μπορώ να σας πω ότι για τη μητέρα μου, το γεγονός ότι ήταν κάθε μέρα με την εγγονή της, όταν ήταν δύο ετών, της έδωσε ζωή. Τα αδέρφια μου, Κριστίνα, μου είπαν ότι η Κάρμεν της έδωσε τη ζωή. Άρχισε να γελάει, άρχισε να θέλει να βγει έξω, άρχισε να κάνει πράγματα αναγνωρίσιμα σε εμάς. Ευτυχώς είναι καλά, με πολλές επεμβάσεις, αλλά είναι καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ