Λουτσέσκου : «Πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ οι όμιλοι του Champions League»

Λουτσέσκου : «Πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ οι όμιλοι του Champions League»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τον μεγάλο στόχο του ΠΑΟΚ, που είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League, αλλά και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Δικεφάλου του βορρά.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του στη Ρουμανία αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ, τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά και τα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε στο Digi Sport και τόνισε πως ο πρώτος μεγάλος φετινός στόχος για τους Θεσσαλονικείς είναι η πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Πρέπει να περάσουμε Βασιλεία ή Αγιαξ», ανέφερε αρχικά στο σχόλιο του αναφορικά με τα προκριματικά του Champions League o προπονητής του Δικεφάλου, προσθέτοντας ότι ο πρώτος μεγάλος στόχος που έχει τεθεί για τη νέα σεζόν, είναι η είσοδος του ΠΑΟΚ στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ο 49χρονος προπονητής ανέφερε πως θα γίνουν 3-4 κινήσεις, οι οποίες δεν προορίζονται για την βασική ενδεκάδα της ομάδας.

Επίσης ο Λουτσέσκου μίλησε και για τον Κλαούντιου Κεσερού που τον περασμένο Ιανουάριο εμφανίστηκε ως βασικός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, όμως η παραμονή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, φρέναρε την υπόθεση με τον Ρουμάνο επιθετικό να ανανεώνει το Μάρτιο το συμβόλαιο του με τη βουλγαρική Λουντογκόρετς ως το καλοκαίρι του 2020.

«Ο Κεσερού ήραν στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ προτού πάω εγώ στην ομάδα, είναι και τώρα, αλλά στην επίθεση υπάρχει ο Πρίγιοβιτς, που είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και από οικονομικής άποψης, οπότε η νέα επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση θα έρθει για αλλαγή», υποστήριξε ο Ρουμάνος προπονητής του «Δικεφάλου», προσθέτοντας την ίδια στιγμή πως «ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για 3-4 παίκτες που ενδεχομένως δεν θα προορίζονται άμεσα για τη βασική ενδεκάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ