ΟΦΗ : Ανανέωσε ο Ντίνας

ΟΦΗ : Ανανέωσε ο Ντίνας

Παίκτης του ΟΦΗ θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Θανάσης Ντίνας, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Κρητικούς για ακόμη ένα χρόνο.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, Θανάσης Ντίνας, βοήθησε σημαντικά τον ΟΦΗ στην κατάκτηση του τίτλου στη Football League, πετυχαίνοντας 10 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ σε 17 ματς, γι’ αυτό και οι ιθύνοντες της ομάδας της Κρήτης έσπευσαν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Μια ακόμη σημαντική ανανέωση για τον ΟΦΗ, της Σούπερ Λίγκ.

Ο Θανάσης Ντίνας θα φοράει και του χρόνου, τη φανέλα της ομάδας μας, καθώς μετά από συνάντηση που είχε με τον υπεύθυνο μεταγραφών  και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστα Καζανάκη, έδωσαν τα χέρια.

Η δεδομένη κοινή επιθυμία των δυο πλευρών για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, είχε φανεί από τις πρώτες συζητήσεις και τη Δευτέρα (28/5), ολοκληρώθηκε.

Ο Θανάσης Ντίνας,ο οποίος  είχε σπουδαία συμβολή στην άνοδο του ΟΦΗ, ήταν στις ανανεώσεις που είχε δώσει προτεραιότητα η τεχνική ηγεσία, για το χτίσιμο της ομάδας της νέας περιόδου.

Δέκα γκολ, 3 ασίστ, σε 17 παιχνίδια, είχε ο 29χρονος εξτρέμ με τον ΟΦΗ από τον Ιανουάριο μέχρι και το τέλος της περιόδου.

O Nτίνας είναι ο 6ος παίκτης που ανανεώνει με τον ΟΦΗ, μετά τους Παπαστεριανό,  Κομεσίδη, Μπολάκη, Κοιλιάρα, Οικονόμου. Και έπεται συνέχεια.»

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του, ο Ντίνας ανέφερε:

«Αισθάνομαι δικαιωμένος για την άνοδο του ΟΦΗ και την επιλογή μου να έρθω στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα. Ήταν επιθυμία και μένα και της διοίκησης και έγινε πραγματικότητα.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά τα καταφέραμε δίκαια. Πήραμε δίκαια και την άνοδο και το πρωτάθλημα. Η ομάδα πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά τελικά είμαστε όλοι δικαιωμένοι.

Πρέπει να ξεκουραστούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι τη νέα χρονιά. Έχουμε  μια δύσκολη χρονιά μπροστά μας τώρα. Άλλο πρωτάθλημα η Football League και άλλο η Super League. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και δυνατοί.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Ο κόσμος πέρασε δύσκολες στιγμές, με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Τα αφήνουμε πίσω όλα αυτά και κοιτάμε το μέλλον. Ο ΟΦΗ επιστρέφει εκεί που αξίζει. Όλοι μαζί του χρόνου, μπορούμε να έχουμε και πάλι μια πετυχημένη χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ