Κουρμπέλης : Όλα γύρω του γυρίζουν

Κουρμπέλης : Όλα γύρω του γυρίζουν

Ο διεθνής μεσοαμυντικός του Παναθηναϊκού θα είναι και το καλοκαίρι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» αρκετών ομάδων. Το ενδιαφέρον από Ιταλία και Γερμανία, η πρόταση της Σπάρτα και η απόφαση που θα κληθεί να πάρει το τριφύλλι.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Παναθηναϊκού, στην πιο δύσκολη χρονιά της ιστορίας των πράσινων. Ο διεθνής άσος του τριφυλλιού ήταν η «κολώνα» της ομάδας και ο τρόπος με τον οποίο στάθηκε απέναντι στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε ο σύλλογος, τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Όλοι άλλωστε θυμούνται πως ο ΠΑΟΚ έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη τον περασμένο Ιανουάριο και ο δικέφαλος του Βορρά είχε συμφωνήσει με τους πράσινους στο οικονομικό. Ο Κουρμπέλης αρνήθηκε όμως να πάει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, προτίμησε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό των πολλών προβλημάτων και ο κόσμος του τριφυλλιού εκτίμησε την συγκεκριμένη απόφαση του παίκτη.

«Καυτό» καλοκαίρι για τον αρχηγό των πράσινων

Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί είναι πως το καλοκαίρι αναμένεται «καυτό» για τον Έλληνα αμυντικό μέσο. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ομάδες από την Ιταλία και την Γερμανία έχουν στο μεταγραφικό τους «στόχαστρο» τον μεσοαμυντικό του Παναθηναϊκού. Επίσης η Σπάρτα Πράγας είναι ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς άσου και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα της Τσεχίας έχει κάνει πρόταση στους πράσινους. Θεωρείται πάντως δύσκολο να δεχθεί ο Κουρμπέλης την μεταγραφή του στην Σπάρτα, όσο καλή και αν είναι η πρόταση που μπορεί να δεχθεί από τους Τσέχους.

Οι εξελίξεις στο θέμα του Κουρμπέλη αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία των συζητήσεων για την αλλαγή ιδιοκτησιακού στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αν για παράδειγμα δεν υπάρξει διοικητική αλλαγή τότε είναι πιο πιθανό το ενδεχόμενο πώλησης του διεθνούς μεσοαμυντικού, σε μια προσπάθεια να μπει και ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του συλλόγου.

Όπως και να χουν τα πράγματα το καλοκαίρι προβλέπεται «καυτό» σε ότι αφορά τον διεθνή μεσοαμυντικό του Παναθηναϊκού και κανείς δεν θα πρέπει να ξεχνά πως και μεγάλες ελληνικές ομάδες έχουν πολύ καλή άποψη για τον άσο του Παναθηναϊκού. Ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα προσπάθησε ν’ αποκτήσει τον παίκτη τον περασμένο Ιανουάριο ενώ και στον Ολυμπιακό έχουν σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τον αρχηγό των πράσινων, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ