«Ο Χατσερίδης μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ»

«Ο Χατσερίδης μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε για τον Ευγένιο Χατσερίδη και τόνισε ότι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει εργαστεί ως προπονητής και στην Ουκρανία! Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στον «Arena 89,4 FM» για τον Ευγένιο Χατσερίδη που βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ αλλά αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα του ποδοσφαίρου.

Για τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό μεταξύ άλλων είπε: «Σίγουρα μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Τον παρακολούθησα και του έκανα σκάουτινγκ όταν ήμουν στην Ουκρανία. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν τον έχω παρακολουθήσει καλά. Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, που διακρίνεται για τα φυσικά του χαρακτηριστικά, έχει καλή ταχύτητα, είναι πολύ σκληρός και πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Στο δημιουργικό του κομμάτι, θα του έβαζα γύρω στο 6,5-7 με άριστα το 10. Δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σε γενικές γραμμές θα τον χαρακτήριζα περισσότερο σαν στόπερ παρά σαν λίμπερο. Δεν ξέρω αν είχε τραυματισμούς τα τελευταία δύο χρόνια. Το δυνατό του σημείο ήταν να κάνει άμυνα.

Οι Ουκρανοί είναι ποδοσφαιριστές που στηρίζονται στα αθλητικά τους προσόντα, είναι πολύ ψηλά παιδιά. Μπορεί ν’ αντέξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, εξάλλου υπάρχουν και άλλα παραδείγματα, όπως ο Σάκχοφ, ο Μάτος (που ήρθε από την Ουκρανία) και άλλοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ