ΟΦΗ : Έμεινε και ο Βουό για τη Σούπερ Λίγκα!

ΟΦΗ : Έμεινε και ο Βουό για τη Σούπερ Λίγκα!

Ο 31χρονος επιθετικός είχε δώσει την υπόσχεση οτι σε περίπτωση που ο ΟΦΗ ανέβει στη Σούπερ Λίγκα, τότε θα παραμείνει στην ομάδα. Και όπως φαίνεται την τίμησε...

Ο Τζίλι Βουό έγινε ο τέταρτος παίκτης που ανανεώνει με τον ΟΦΗ σήμερα (29/5), καθώς προηγήθηκαν οι Ντίνας, Νάστος και Αργυρόπουλος.

Όπως έκαναν γνωστό οι κρητικοί, ο Ιβοριανός άσος «…είχε μια συμφωνία από τον Ιανουάριο, ότι θα συνεχίσει σε περίπτωση ανόδου του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ» και όπως αποδείχθηκε τίμησε τη συμφωνία που είχε κάνει με τους ασπρόμαυρους.

Έτσι ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει στα χέρια του ένα πολύτιμο «όπλο» στην επίθεση όπως είναι ο 31χρονος φορ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦ: «Ο Τζίλι Βουό, θα είναι το…βουνό του ΟΦΗ και στην Σούπερ Λίγκ! Ο 31χρονος Ιβοριανός επιθετικός, είπε το «ναι» στην πρόταση του ΟΦΗ και παραμένει στην ομάδα.

Για το σκοπό αυτό, βρέθηκε στο Ηράκλειο, ο εκπρόσωπος του παίκτη και στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής μεταγραφών της ΠΑΕ, Κώστα Καζανάκη, η συμφωνία οριστικοποιήθηκε.

Να σημειωθεί ότι με τον Βουό, ο ΟΦΗ είχε μια συμφωνία από τον Ιανουάριο, ότι θα συνεχίσει σε περίπτωση ανόδου του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ. Ο Τζίλι Βουό απέδειξε στις συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, πόσο πολύ ήθελε να συνεχίσει στον ΟΦΗ. Ο Βουό, ήταν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της επιτυχίας του ΟΦΗ και της επίτευξης της ανόδου. Σε 14 παιχνίδια, είχε 6 γκολ.

«Το…βουνό μαζί μας και στην Σούπερ Λίγκ! Τζίλι Βουό, είσαι δύναμη! #ofi1925» ανέφερε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, στην ανακοίνωση της παραμονής του Τζίλι Βουό, στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ