ΠΑΣ Γιάννινα: Πρόβλημα με Εραμούσπε και αγωνία εν όψει ΑΕΚ

ΠΑΣ Γιάννινα: Πρόβλημα με Εραμούσπε και αγωνία εν όψει ΑΕΚ

Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αυχένα από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ανησυχία εν όψει και της αναμέτρησης με την ΑΕΚ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε τη προετοιμασία του για το παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής (26/11, 17:οο) κόντρα στην ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες για την 12η αγωνιστική της Super League.

Το ξεκίνημα όμως αυτό δεν ήταν ιδανικό για τον Άγιαξ της Ηπείρου καθώς ο Ροντρίγκο Εραμούσπε αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση με ενοχλήσεις στον αυχένα, γεγονός που δημιούργησε ανησυχία στις τάξεις των Ηπειρωτών.

Διαβάστε επίσης: Η καρδιά του ποδοσφαιρικού πλανήτη χτυπά στο «Μαρακανά» (vids)

Επίσης, εκτός προπόνησης έμειναν οι Παμλίδης και Λεό που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, οι οποίοι αναμένεται να μπουν αύριο Τετάρτη με την ομάδα. Τέλος, απουσίασε ο Τζίνο που συνέχισε τη θεραπεία του.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, είχε επιθετική τακτική με passing game στην αρχή, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν στις κινήσεις επιθετικής τακτικής με τελειώματα. Ακολούθησε τακτικό παιχνίδι για να ολοκληρωθεί η προπόνηση με παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ