«Βόμβα» από Βραζιλία για Μπερνάρντ

«Βόμβα» από Βραζιλία για Μπερνάρντ

Τι αναφέρουν σχετικά με το μέλλον του οι συμπατριώτες του άσου του Παναθηναϊκού...

Το ενδεχόμενο ο Μπερνάρντ να επιστρέψει ξανά στην Βραζιλία επαναφέρουν στο προσκήνιο τα ΜΜΕ της χώρας.

Συγκεκριμένα, από την πατρίδα του συνδέουν ξανά τον Βραζιλιάνο επιθετικό με την Ατλέτικο Μινέιρο, κάνοντας λόγο μάλιστα για προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία θα ενεργοποιηθεί μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: O Πετρούσεφ, ο μάνατζερ κλειδί, ο Ντόρσεϊ και το επόμενο «διπλό» χτύπημα

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές γίνονται σε πολύ καλό κλίμα με το ενδεχόμενο αυτή η μετακίνηση να γίνει πιο πρόωρα και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να είναι αρκετά πιθανό.

Βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά για το επιτρέψει. Γι’ αυτό και σημειώνεται ότι το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι ο Μπερνάρντ να παραμείνει κανονικά στους Πράσινους, εξαντλώντας το συμβόλαιό του, και το καλοκαίρι που θα μείνει ελεύθερος να γίνει παίκτης της Ατλέτικο Μινέιρο.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2013 ο Μπερνάρντ πουλήθηκε από την Μινέιρο στην Σαχτάρ Ντόνετσκ έχοντας πρώτα καταγράψει με την φανέλα της 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 22 γκολ, ενώ κατέκτησε και δύο πρωταθλήματα Βραζιλίας και ένα Κόπα Λιμπερταδόρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ