Gazzetta dello Sport: «Η Μίλαν θα κάνει νέα προσπάθεια για την απόκτηση του Κουλιεράκη»

Gazzetta dello Sport: «Η Μίλαν θα κάνει νέα προσπάθεια για την απόκτηση του Κουλιεράκη»

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η Μίλαν δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με την περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Τα πιθανά σενάρια για τον Γενάρη.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αποτελεί ένα από τα πιο συναρπαστικά πρότζεκτ όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά και της χώρας μας.

Ο νεαρός αμυντικός έχει στελεχωθεί στις βασικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου και τα ιταλικά ΜΜΕ τον έχουν βάλει για ακόμη μία φορά στο επίκεντρό τους.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Καθυστερεί περισσότερο η επιστροφή του Φρέιρε

Όντας πλέον παίκτης της Εθνικής Ελλάδας πολλά βλέμματα έχουν στραφεί προς το μέλλον του και φυσικά ευρωπαϊκές ομάδες έχουν τσεκάρει την περίπτωσή του. Μία από αυτές είναι η Μίλαν.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» οι ροσονέρι δεν το βάζουν κάτω υποφέρουν από αρκετούς τραυματισμούς στην αμυντική τους γραμμή και ψάχνουν να βρουν σέντερ μπακ. Ανάμεσα στις πολλές επιλογές, όπως οι Γιάκουμπ Κίβιορ της Άρσεναλ, Μπενουά Μπαντιασίλε της Τσέλσι αλλά και Αλεσάντρο Μαρκατάλι που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Τζένοα στη Ρετζιάνα, βρίσκεται ο Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικότερα το δημοσίευμα αναφέρει: «Η Μίλαν μπορεί να ξοδεύει αλλά δεν θα έχει έναν… XXL προϋπολογισμό. Για την άμυνα λοιπόν, δεν είναι απίθανο να πάει σε κάποια συμφωνία δανεισμού τον Ιανουάριο. Ο Γιάκουμπ Κίβιορ βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Έχει ήδη παίξει στην Ιταλία, στη Σπέτσια για ενάμιση χρόνο, είναι αριστεροπόδαρος, όπως δηλαδή η Μίλαν, κι έχει την ποιότητα. Υπάρχει όμως ένα ερώτημα.

Η Άρσεναλ πλήρωσε 25 εκατομμύρια, θα είναι ανοικτή για τον δανεισμό του; Παρόμοια είναι η ιστορία και για τον Μπενουά Μπαντιασίλε, που… υπερπλήρωσε η Τσέλσι τον περασμένο Ιανουάριο. Στη συνέχεια, υπάρχουν κι οι νέοι που αρέσουν.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ και ο Αλεσάντρο Μαρκαντάλι που παίζει στη Ρετζιάνα (ανήκει στη Τζένοα). Αυτοί αρέσουν, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς».
Η ιταλική ομάδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Καλούλου και Πελεγκρίνο λόγω τραυματισμών και ελπίζει πως μπορεί να τον αποκτήσει και με δανεισμό τον προσεχή Γενάρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ