Χάαλαντ: Καλύπτει τα έξοδα 200 οπαδών της Μπρίνε για να δούνε αγώνα των πλέι-οφ

Χάαλαντ: Καλύπτει τα έξοδα 200 οπαδών της Μπρίνε για να δούνε αγώνα των πλέι-οφ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ προχώρησε σε μια συγκινητική ενέργεια, καθώς πλήρωσε τα έξοδα μεταφοράς 200 οπαδών της παλιάς του ομάδας, Μπρίνε, προκειμένου να παρακολουθήσουν μια εκτός έδρας αναμέτρηση για τα πλέϊ-οφ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δε ξεχνάει από που ξεκίνησε και το απέδειξε με μια ιδιαίτερη κίνηση. Ο Νορβηγός σούπερ σταρ προσφέρθηκε να πληρώσει τα έξοδα για 200 οπαδούς της πρώην ομάδας του, Μπρίνε, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα των play-offs το Σάββατο.

Η Μπρίνε, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, είναι ο σύλλογος που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο ο Χάαλαντ, και έφτασε στα play-offs για πρώτη φορά από το 2006, έχοντας την ευκαιρία να προβιβαστεί στην Eliteserien της Νορβηγίας. Ο 23χρονος επιθετικός, θα καλύψει το κόστος του ταξιδιού με το τρένο για περίπου 200 φιλάθλους, με το συνολικό κόστος σχεδόν να φτάνει τα 15.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Ντιναμό Τιφλίδας 16-8: Ισοπέδωσε τους Γεωργιανούς και έφυγε για τους «8» ο Ολυμπιακός

«Οι καιροί είναι δύσκολοι για τους ανθρώπους οικονομικά και αυτό καθιστά πιο δύσκολο για τους ανθρώπους να δώσουν προτεραιότητα στα ταξίδια σε ένα παιχνίδι όπως αυτό εδώ», δήλωσε στο TV 2 ο διευθυντής μάρκετινγκ της Μπρινε, Μπιορν Χάγκερουντ Ρόκεν. «Έτσι ο Έρλινγκ έδωσε σε περισσότερους φιλάθλους την ευκαιρία να ταξιδέψουν».

Ο Χάαλαντ ξεκίνησε την καριέρα του στις τάξεις των νέων της Μπρίνε πριν ανέβει στην πρώτη ομάδα το 2016. Στη συνέχεια, εντάχθηκε στην Μόλντε πριν μετακομίσει στην πρωταθλήτρια Αυστρίας Σάλτσμπουργκ όπου έγινε γνωσός στο ευρύ κοινό με τη παρουσία του στο Champions League. Toν χειμώνα του 2020 πήρε μεταγραφή στη Ντόρτμουντ και από το 2022 αγωνίζεται στην Premier League για την Μάντσεστερ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ