Βόλος: Με έναν τερματοφύλακα η πρώτη αποστολή του Άνχελ Λόπεθ

Βόλος: Με έναν τερματοφύλακα η πρώτη αποστολή του Άνχελ Λόπεθ

Ο Άνχελ Λόπεθ ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή, μετά την επιστροφή του στον Βόλο. Με αρκετά προβλήματα θα παραταχτούν οι Θεσσαλοί κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Βόλος φιλοξενείται τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ την Παρασκευή (24/11, 18,15) για την 12η αγωνιστική της Super League, με τους Θεσσαλούς να  θέλουν επιστρέψουν στις νίκες.

Ο Άνχελ Λόπεθ ανακοίνωσε την αποστολή της θεσσαλικής ομάδας από την οποία θα απουσιάσει ο Φακούντο Μπερντόγλιο, ο οποίος δε ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Επίσης οι Βολιώτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα και στον άσσο καθώς μετά τον Μάριο Σιαμπάνη που υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, νοκ άουτ για μεγάλο χρονικό διάστημα τέθηκε και ο Σίμος Παπαδόπουλος που υπέστη ρήξη μηνίσκου.

Ως εκ τούτου, ο μοναδικός διαθέσιμος τερματοφύλακας για τον Βόλο είναι ο Ίβαν Κόστιτς. Αντίθετα, στην αποστολή της ομάδας επιστρέφει 0 Γιώργος Μύγας.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Κόστιτς, Άλχο, Μύγας, Τάχατος, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Ενγκίν, Μωραϊτης, Γκαρσία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ