Εκτός με ΠΑΣ ο Γκαρσία – «Τρέχει» για Μπράιτον

Εκτός με ΠΑΣ ο Γκαρσία – «Τρέχει» για Μπράιτον

Η ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λιβάι Γκαρσία στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. «Τρέχει» για να προλάβει το ματς με τη Μπράιτον ο επιθετικός της Ένωσης.

Σοβαρό πλήγμα για την ΑΕΚ, για ακόμη φορά με τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα εκτός έδρας.

Σημαντική απουσία για τον Αλμέιδα είναι και ο Γιόνσον, ο οποίος δεν συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και θα μείνει εκτός αποστολής από το παιχνίδι στα Γιάννενα.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή Μήτρου Λονγκ»

Ο Λιβάι τραυματίστηκε, κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, στους κοιλιακούς (είναι νέος τραυματισμός, σε σχέση με τους προηγούμενους που είχε υποστεί μέσα στη σεζόν) και θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το κρίσιμο παιχνίδι της «Ένωσης» απέναντι στην Μπράιτον για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι εξετάσεις (μαγνητική) στις οποίες υποβλήθηκε ο επιθετικός της ΑΕΚ, έδειξαν το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί μέσα στις επόμενες μέρες, για να δουν πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Θα συνεχίσει να βρίσκεται στις προπονήσεις, αλλά σε πολύ ήπιους ρυθμούς για να μην υποστεί κάποια υποτροπή.

Οι Ρότα και Χατζισαφί επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές του ομάδες, έτοιμοι να αγωνιστούν στο ματς της Κυριακής, ενώ και ο Άμραμπατ συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ΑΕΚ και αναμένεται να είναι εντός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ