ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 5-0: Τον διέλυσε γιατί τον αγαπούσε

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 5-0: Τον διέλυσε γιατί τον αγαπούσε

Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και φιλικού χαρακτήρα εξαιτίας των πολύ καλών σχέσεων των δύο ομάδων, με την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του Πανσερραϊκού, ο ΠΑΟΚ διέλυσε τους Σερραίους με 5-0.

Ο ΠΑΟΚ δεν συνάντησε αντίσταση σε κανένα σημείο του αγώνα από τον Πανσερραϊκό και τον διέλυσε με 5-0, για να μειώσει στο -2 από την κορυφή της Super League με παιχνίδι παραπάνω.

Ο Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε σε ένα γήπεδο, που πέρασε μεγάλο μέρος της καριέρας του και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, χωρίς να τους πληγώνει στο σημερινό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-1: Όσο έχει εσένα…

Για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ είχε σε πολύ καλή μέρα τον Μουργκ που σημείωσε για πρώτη φορά δύο γκολ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, και ένα από τους Οζντόεφ και Σοάρες (το 4-0 με αυτογκόλ του Χοβάν).

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό, όμως ο Πανσερραϊκός στο πρώτο τέταρτο του αγώνα δεν επέτρεψε στον «Δικέφαλο» να δημιουργήσει κάποια σοβαρή ευκαιρία μπροστά από την εστία του Χοβάν.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Οζντόεφ, να κάνει κάθετη κίνηση μέσα στην περιοχή και να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Τάισον, για να κερδίσει τον τερματοφύλακα των Σερραίων, που δεν έκανε καλή έξοδο για το 1-0.

Στη φάση του γκολ ο Πανσερραϊκός αγωνιζόταν με 10 παίκτες, καθώς ο Αυλωνίτης είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και η αλλαγή του Δεληγιαννίδη δεν είχε πραγματοποιηθεί ακόμη.

Στο 28’, ο ΠΑΟΚ έκλεψε ψηλά στο γήπεδο τη μπάλα και με τον Τάισον να δίνει ακόμη μία τελική πάσα, ο Μουργκ έκανε το 2-0 μέσα από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να μειώσουν με τον Δεληγιαννίδη, όταν στο 39’ ο Πηλέας έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο έτερος πλάγιος μπακ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στην αντεπίθεση ο Μπράντον Τόμας δεν μπόρεσε να προλάβει την σέντρα του Ντεσπότοφ, για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε άδειο τέρμα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ στο 52’ έχασε διπλή ευκαιρία με τον Μπράντον Τόμας να κάνει το 3-0, αφού και τα δύο σουτ που επιχείρησε σταμάτησαν πάνω στον Χοβάν.

Μετά από ένα 20λεπτό με χαμηλό ρυθμό, οι αλλαγές του Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσαν νέο «αέρα» στον ΠΑΟΚ, που πέτυχε 3 γκολ μέσα σε διάστημα 9 λεπτών.

Στο 71’ ο Μουργκ βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, μετά από γύρισμα του Ντεσπότοφ και κακή απομάκρυνση των αμυντικών και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 74’, ο Ντεσπότοφ εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε σε κεφάλι των αμυντικών του Πανσερραϊκού και ο Χοβάν δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, με την μπάλα να περνά την γραμμή του τέρματος για το 4-0 με αυτογκόλ.

Ο Ράφα Σοάρες στο 80ο λεπτό έκανε το 5-0 για την ομάδα του, καθώς πήρε το ριμπάουντ, μετά από απόκρουση του Χοβάν σε σουτ του Τζίμα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και ο ΠΑΟΚ έφτασε σε αυτή την άνετη νίκη, με το ευρύ 5-0, για να φτάσει τους 26 βαθμούς και να μειώσεις στους 2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, που με παιχνίδι λιγότερο έχει 28.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Σάστρε (77’ Βιεϊρίνια), Μιχαηλίδης, Τροστ-Εκόνγκ, Οζντόεφ (68’ Μεϊτέ), Σβαμπ, Μουργκ (77’ Τζίμας), Τάισον (69’ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ, Τόμας (68’ Σαμάτα).

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης (22’ Δεληγιαννίδης), Ντανκερλούι, Πηλέας, Μούργος (75’ Μασκανάκης) Πεταυράκης, Μορέιρα, Στάικος (63’ Μασαρίποφ), Τόμας (46’ Θυμιάνης), Άλεξιτς (63’ Μπαϊροβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ