Μαρτίνεθ: «Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά αντιδράσαμε»

Μαρτίνεθ: «Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά αντιδράσαμε»

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του όταν έμεινε πίσω στο σκορ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά κατάφερε να γυρίσει τούμπα το ματς και να πάρει τη νίκη με 3-1, για την 12η αγωνιστική της Super League.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του δυσκολεύτηκε να μπει στο παιχνίδι, αλλά αντέδρασε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο και κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ο «άθλος» του 6-4 και τα νέα δεδομένα

«Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο ματς, γιατί όταν βλέπεις άδειο το Καραϊσκάκη είναι κάτι λυπηρό και κρίμα. Είναι κάτι δυσάρεστο», ανέφερε επίσης και πρόσθεσε: «Μας ενδιαφέρει να δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά είναι σημαντικό να είμαστε εύστοχοι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι εκτός από τη νίκη: «Αυτό που μένει είναι η νίκη. Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο ρυθμό του παιχνιδιού. Χρησιμοποιήσαμε παίκτες που είχαν πάνω από ενάμισι χρόνο να παίξει σε αγώνα υψηλού επιπέδου, όπως ο Μπιανκόν. Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο ματς, γιατί όταν βλέπεις άδειο το Καραϊσκάκη είναι κάτι λυπηρό και κρίμα. Είναι κάτι δυσάρεστο. Δυσκολευτήκαμε να πιάσουμε τον ρυθμό που έπρεπε, αλλά αντιδράσαμε από το πρώτο μέρος και είναι σημαντικό για εμάς. Μετά δείξαμε ένα καλό πρόσωπο χρησιμοποιώντας νέα πρόσωπα. Μετά τη διακοπή και σε ένα άδειο γήπεδο, ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τις λίγες «καθαρές» ευκαιρίες: «Χάσαμε πολλές φορές την μπάλα, μας έλειπε η ακρίβεια, δεν είχαμε τον αριθμό ευκαιριών που είχαμε συνηθίσει. Κάναμε αβίαστα λάθη και οφείλεται και στον αντίπαλο που χρησιμοποίησε 5-3-2. Χάναμε τη δεύτερη μπαλιά και δεν δημιουργήσαμε κυρίως λόγω έλλειψης ακρίβειας στις μπαλιές μας. Η αντίδραση της ομάδας μας ήταν καλή, ήρθε και το τρίτο γκολ απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμύνθηκε πολύ καλά. Όπως και να ‘χει, αυτό που προτιμάω να διορθώσω είναι η ακρίβεια και η ευστοχία. Μας ενδιαφέρει να δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά είναι σημαντικό να είμαστε εύστοχοι. Εχουμε μία σειρά απαιτητικών παιχνιδιών, όπως της Πέμπτης. Η σημερινή νίκη ήταν ένα καλό βήμα για να πάμε στο παιχνίδι της Γερμανίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ