Λουτσέσκου: «Οι παίκτες παίζουν με κίνητρο – Διαφορετικό ματς με την Άιντραχτ»

Λουτσέσκου: «Οι παίκτες παίζουν με κίνητρο – Διαφορετικό ματς με την Άιντραχτ»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα με 5-0 και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα τω παικτών του κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει στις καλές εμφανίσεις και με το 5-0 να πηγαίνει με καλή ψυχολογία στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Άιντραχτ για την πρωτιά του ομίλου στο Conference League.

O Λουτσέσκου τόνισε πως οι παίκτες του βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όμως και αυτή η νίκη δίνει δύο πόντους.

Διαβάστε επίσης: Ο «άθλος» του 6-4 και τα νέα δεδομένα

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε πως η σημερινή αναμέτρηση δεν είχε καμία σχέση με αυτό της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στην γερμανική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου στην κάμερα της Nova: 

«Παίξαμε με ενθουσιασμό. Είμαστε σε μια καλή περίοδο. Οι παίκτες έχουν κίνητρο να παίξουν, το χαίρονται, αλλά δείχνουν και υπευθυνότητα. Μας βοήθησε η διακοπή για να εστιάσουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι αυτό με τους παίκτες που είχαμε στη διάθεσή μας και στη συνέχεια ενσωματώθηκαν και οι διεθνείς.

Το πιο σημαντικό είναι ότι απολαμβάνουμε το παιχνίδι που παίζουμε. Δεν είναι καμία προπόνηση για το ματς της Πέμπτης. Είναι ένα ματς που δίνει τρεις βαθμούς, που πρέπει να κερδίσεις. Δεν έχει καμία σχέση με το ματς με την Άιντραχτ. Είναι ένα άλλο παιχνίδι για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ