Άρης: Με Ζουλ, Φαμπιάνο και Οντουμπάζιο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης: Με Ζουλ, Φαμπιάνο και Οντουμπάζιο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με νέα πρόσωπα η ενδεκάδα που παρατάσσει ο Μάντζιος στο σημερινό (26/11, 20.30) παιχνίδι με τους «πράσινους» στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Ζουλ επιστρέφει στο βασικό σχήμα του Άρη μετά από τρεις μήνες, περίπου, στο σημερινό (26/11, 20.30) εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Καμερουνέζος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Μάντζιου. Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα ο Οντουμπάζιο, που αποθεραπεύτηκε και ο Φαμπιάνο που εξέτισε την ποινή του.

Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός AKTOR 78-81: Αγχώθηκε στο φινάλε, αλλά πέρασε από τη Ρόδο

Οι Ζουλ και Βερτστράτε θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Παναγίδης στην αριστερή και ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Φατόρε, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρδο, Μενέντες, Κάρλσον, Σαμόρα και Χριστοδουλόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ