Άρης: Να δείξει χαρακτήρα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης: Να δείξει χαρακτήρα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη σερί νίκη τους στο σημερινό (26/11, 20.30) ντέρμπι με τους «πράσινους» στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο οποίο ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει ξανά τους Φαμπιάνο και Οντουμπάζιο, ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο τραυματίας Φεράρι.

Παιχνίδι αποδείξεων είναι για τον Άρη το σημερινό (26/11, 20.30) με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει, με τη συμπαράσταση των οπαδών της, να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη της, που θα της δώσει ώθηση για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και πάλι τον Φαμπιάνο, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και τον Οντουμπάζιο, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Αντίθετα, νοκ αόυτ τέθηκε ο Φεράρι, λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στο γόνατο.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπιανκόν στο… μικροσκόπιο: Τα πεπραγμένα του «νέου» στόπερ του Ολυμπιακού (pic, vid)

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, ενώ ερωτηματικό αποτελούν οι αποφάσεις του για τη μεσαία γραμμή. Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει ο Ζουλ ως παρτενέρ του Βερστράτε στα αμυντικά χαφ και ο Νταρίντα να παίξει πίσω από τον Μορόν. Δοκίμασε, όμως, και δίδυμο Βερστράτε – Νταρίντα, με επιτελικό μέσο τον Πάρδο.

Ο Κουέστα θα είναι ο τερματοφύλακας, ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ζουλ και Βερστράτε θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Νταρίντα, ενώ ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Παναγίδης στην αριστερή και ο Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Τέλος, εκτός από τον Φεράρι, εκτός αποστολής έμειναν και οι επίσης, τραυματίες, Ρουπ, Γκαρθία, Ματαρίτα, ο ανέτοιμος Πάβισιτς, οι νεαροί Σγούρος και Κυριαζής, καθώς και ο Δεληζήσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ