Άρης: Να δείξει χαρακτήρα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης: Να δείξει χαρακτήρα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη σερί νίκη τους στο σημερινό (26/11, 20.30) ντέρμπι με τους «πράσινους» στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο οποίο ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει ξανά τους Φαμπιάνο και Οντουμπάζιο, ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο τραυματίας Φεράρι.

Παιχνίδι αποδείξεων είναι για τον Άρη το σημερινό (26/11, 20.30) με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει, με τη συμπαράσταση των οπαδών της, να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη της, που θα της δώσει ώθηση για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και πάλι τον Φαμπιάνο, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και τον Οντουμπάζιο, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Αντίθετα, νοκ αόυτ τέθηκε ο Φεράρι, λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στο γόνατο.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπιανκόν στο… μικροσκόπιο: Τα πεπραγμένα του «νέου» στόπερ του Ολυμπιακού (pic, vid)

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, ενώ ερωτηματικό αποτελούν οι αποφάσεις του για τη μεσαία γραμμή. Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει ο Ζουλ ως παρτενέρ του Βερστράτε στα αμυντικά χαφ και ο Νταρίντα να παίξει πίσω από τον Μορόν. Δοκίμασε, όμως, και δίδυμο Βερστράτε – Νταρίντα, με επιτελικό μέσο τον Πάρδο.

Ο Κουέστα θα είναι ο τερματοφύλακας, ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ζουλ και Βερστράτε θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Νταρίντα, ενώ ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Παναγίδης στην αριστερή και ο Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Τέλος, εκτός από τον Φεράρι, εκτός αποστολής έμειναν και οι επίσης, τραυματίες, Ρουπ, Γκαρθία, Ματαρίτα, ο ανέτοιμος Πάβισιτς, οι νεαροί Σγούρος και Κυριαζής, καθώς και ο Δεληζήσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ