«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ντιγκινί»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ντιγκινί»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Footmercato.net», η Ενωση ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο – Το 10.gr είχε γράψει από τις 6 Μαΐου για το φλερτ της ΑΕΚ με τον 30χρόνο.

Την περίπτωση του Νικόλα Ντιγκινί, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Ατρόμητο φαίνεται πως εξετάζει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Γάλλοι. Συγκεκριμένα, το «Footmercato» γράφει ότι ο 30χρονος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο και ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Σύλλογοι από το Βέλγιο, τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Ρουμανία, αλλά και την Τουρκία έχουν στη λίστα τους τον Γάλλο εξτρέμ, για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ! Από τη γειτονική Τουρκία οι ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του είναι οι Ακισάρ και Ανκαραγκουτσού.

Ο Ντιγκινί προέρχεται από μία σπουδαία σεζόν, στην οποία αγωνίστηκε συνολικά 34 παιχνίδια, στα οποία είχε 10 γκολ και 7 ασίστ. Το 10.gr στις 6 Μαΐου σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον της Ενωσης για τον Ντιγκινί. «Ακριβώς τριάντα ετών είναι ο Ντιγκινί, ο οποίος συμπλήρωσε στην Ελλάδα μια τετραετία (ήρθε καλοκαίρι του 2014 για τον Πανθρακικό). Μια διαδρομή συνέπειας με 93 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ, μπόλικα γκολ (22) αλλά και ασίστ (12) με αποκορύφωμα βεβαίως το φετινό. Που το… πάμε; Εκεί που το πάει ο ατζέντης του για την Ελλάδα. Ο Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος πιστεύει ότι για τον Ντιγκινί αυτό το καλοκαίρι είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Ακριβώς στα τριάντα του χρόνια. Ο Γάλλος είναι ελεύθερος και ο ατζέντης του τον έχει ήδη προτείνει στην ΑΕΚ η οποία αναπόφευκτα έχει αρχίσει και σκέφτεται για το δεξί της άκρο, τη… ζωή μετά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο», αναφερόταν στο εν λόγω ρεπορτάζ μεταξύ άλλων.

Το «Footmercato» επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του 10.gr, με τον Ντιγκινί να είναι μία από τις λύσεις που εξετάζει η ΑΕΚ για τα άκρα της μεσοεπιθετικής της γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ