Μαρτίνεθ το πρωί στον Ρέντη: «Εγώ φταίω για όλα»

Μαρτίνεθ το πρωί στον Ρέντη: «Εγώ φταίω για όλα»

Από το αεροδρόμιο απευθείας στον Ρέντη τα ξημερώματα ο Μαρτίνεθ και οι ποδοσφαιριστές του. Η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού μετά το Φράιμπουργκ και όσα ανέφερε ο Ισπανός στους παίκτες του.

Να ξεχάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη χθεσινή βραδιά θέλει ο Ολυμπιακός. Να πάει παρακάτω. Να αντιδράσει.

Και να μην χάσει την ουσία: Να μην αποπροσανατολιστεί από τους στόχους του. Οι Ερυθρόλευκοι του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που λες και υπνωτισμένοι στον Μέλανα Δρυμό, είδαν εφιάλτη με τα μάτια ανοιχτά κόντρα στην Φράιμπουργκ: Το τελικό 5-0 άλλωστε δεν χωρά συζήτηση για το τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στη Γερμανία.

Χρόνος δεν υπάρχει. Η αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Φράιμπουργκ και έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα. Οι Ερυθρόλευκοι δεν πήγαν σπίτια τους. Πήγαν όλοι μαζί στο Ρέντη, κοιμήθηκαν λίγες ώρες στους ξενώνες του προπονητικού κέντρου και στις 11:00 διεξήχθη κανονικά προπόνηση και αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν.

Ένα πρόγραμμα ως συνδετικός κρίκος για το παιχνίδι της Κυριακής στον Βόλο. Ένα παιχνίδι τεράστιας σημασίας. Εννοείται πως δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να αντιληφθεί κανείς το κλίμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Όπως και την αυτονόητη κίνηση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να θελήσει να πει δύο λόγια στους ποδοσφαιριστές του. Ο Ισπανός που επί της ουσίας συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο Europa Park Stadion. «Εγώ φταίω για όλα» ήταν (και σήμερα) η χαρακτηριστική ατάκα του.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του και είπε λίγα λόγια για όσα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης. «Ηταν μια πολύ κακή βραδιά για όλους μας. Τα κάναμε όλα λάθος. Είμαι ο πρώτος που έχω την ευθύνη και την αναλαμβάνω. Εγώ φταίω για ό,τι συνέβη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαρτίνεθ και στη συνέχεια μίλησε για την ανάγκη αντίδρασης: «Είμαστε ο Ολυμπιακός και όλοι καταλαβαίνετε τι έχει συμβεί. Είμαστε εδώ να παλέψουμε για τα επόμενα παιχνίδια και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με τον Βόλο. Και πρέπει να νικήσουμε».

Το κλίμα προφανώς δεν είναι καλό στο Ρέντη. Και όλοι, προπονητής και παίκτες, καταλαβαίνουν ότι η εμφάνιση στο Φράιμπουργκ και αυτό το εξαιρετικά βαρύ 5-0, δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί. Με τον Ολυμπιακό, ως σύλλογος, ωστόσο, να είναι αναγκασμένος να πάει παρακάτω. Και ό,τι κι αν συμβεί, να μην αποπροσανατολιστεί και να μην χάσει τους στόχους του. Οι οποίοι είναι πάνω από πρόσωπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ