Γιοβάνοβιτς: «Χρειαζόταν προσοχή το παιχνίδι, ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα»

Γιοβάνοβιτς: «Χρειαζόταν προσοχή το παιχνίδι, ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τους Κρητικούς και για τη σοβαρότητα της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-0 του ΟΦΗ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει την ομάδα του να κάνει μία πειστική εμφάνιση μετά την ήττα από τη Βιγιαρεάλ για το Europa League.

O προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους Κρητικούς, λέγοντας πως έχουν αδικηθεί από τη θέση τους στη βαθμολογία, αλλά και για την σοβαρότητα που επέδειξε η ομάδα, εκμεταλλευόμενη όλα τα λάθη του ΟΦΗ.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η βαθμολογία της Superleague (pic)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιοβάνοβιτς στην Cosmote TV: 

«Αρχικά ο ΟΦΗ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που αξίζει βάση της απόδοσης των παιχνιδιών. Είναι μία οργανωμένη ομάδα, έχει συγκεκριμένο στυλ που το διατηρεί και μπορεί να σε τιμωρήσει ανά πάσα στιγμή. Έπρεπε να έχουμε υπομονή για να κάνουμε τις φάσεις. Ήταν σημαντικό ότι είχαμε τη σοβαρότητα όταν δεν είχαμε την μπάλα και την υπομονή όταν την είχαμε για να φτιάξουμε φάσεις και για να μην δώσουμε προϋποθέσεις αντεπίθεσης. Χρειαζόταν προσοχή, όταν στο δεύτερο μέρος άνοιξαν οι χώροι, καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τα λάθη τους και γενικά ήταν ένα καλό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ