Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Γιοβάνοβιτς: «Ο Ιωαννίδης δεν θα φύγει, θα μείνει μαζί μας είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού»

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Γιοβάνοβιτς: «Ο Ιωαννίδης δεν θα φύγει, θα μείνει μαζί μας είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού»

Στο πλαίσιο των 42ων βραβείων ΠΣΑΠΠ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως ο Φώτης Ιωαννίδης θα μείνει για πάρα πολλά χρόνια ακόμη στο τριφύλλι.

Το βράδυ της Δευτέρας (27/11) έλαβαν χώρα τα 42α βραβεία ΠΣΑΠΠ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δίνει το «παρών», μιας και ήταν υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς, μαζί με τους Ματίας Αλμέιδα (ΑΕΚ) και Βάλντας Νταμπράουσκας (ΟΦΗ).

Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού μπορεί να είδε τον Αργεντίνο κόουτς της ΑΕΚ να αναδεικνύεται σε προπονητή της χρονιάς, ωστόσο φρόντισε να κλέψει την παράσταση μιας και στο τέλος της βραδιάς, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε κάθε υποψήφιο «μνηστήρα» του Φώτη Ιωαννίδη.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας για Πετρούσεφ: «Δεν είμαι μάντης, αν είναι να ανακοινώσει κάτι η διοίκηση πολύ ευχαρίστως»

«Συγχαρητήρια για αυτή τη σπουδαία εκδήλωση. Όσοι πήραν τα βραβεία δίκαια τα πήραν απλά θα ήθελα κάτι να πω. Ο Ντέμης όταν ανέβηκε ο Αλμέιδα τον ρώτησε αν θέλει να μείνει για πάντα στην Ελλάδα, τον Πινέδα που του αρέσει να παίζει περισσότερο ενώ τον Ιωαννίδη αν σκέφτεται να αποχωρήσει (σ.σ. γέλια). Να του πω πως δεν θα φύγει ο Φώτης θα μείνει μείνει μαζί μας, είναι μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου και τ0ου Παναθηναϊκού».

Θυμίζουμε πως εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να έχει στην κορυφή της λίστας της τον Έλληνα φορ, ενώ «δυνατά» για την περίπτωση του άσο υτου τριφυλλιού έχει ακουστεί και ακόμη μια γερμανική ομάδα η Στουτγάρδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ