Μάρκος Αντόνιο: «Επέστρεψα, ήταν τρεις πολύ δύσκολοι μήνες»

Μάρκος Αντόνιο: «Επέστρεψα, ήταν τρεις πολύ δύσκολοι μήνες»

Ο Μάρκος Αντόνιο μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις του για τη 13η αγωνιστική της Superleague, αφού επιβλήθηκε της Λαμία στην Τούμπα με σκορ 3-0.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να βάλει τον Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα. Ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε για την εμπειρία του, τονίζοντας πως πέρασε τρεις δύσκολους μήνες, αλλά είναι χαρούμενος που επέστρεψε.

Οι δηλώσεις του Μάρκος Αντόνιο:

Για το ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν μια εξαιρετική βραδιά, τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά. Είμαι χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή με την φανέλα του ΠΑΟΚ».

Για τις προσδοκίες του: «Επέστρεψα, ήταν τρεις πολύ δύσκολοι μήνες. Δούλεψα αρκετά και θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Για το ποιοι του στάθηκαν αυτό το διάστημα: «Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο και τους φυσικοθεραπευτές του ΠΑΟΚ και της Λάτσιο, με βοήθησαν πολύ να επανέλθω. Είμαι πολύ χαρούμενος για την υποδοχή από τον σύλλογο και στόχος μου είναι να ανταποδώσω μέσα από τις εμφανίσεις μου»

Για τον κόσμο: «Θα δουλεύω καθημερινά για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Όσα βίωσα με τους οπαδούς ήταν ξεχωριστά. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την αγάπη που μου έδειξαν αλλά και για το γεγονός ότι με περίμεναν τόσο καιρό να επανέλθω».

Για τον Τάισον: «Τον γνωρίζω από τη Σαχτάρ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος, μόνο χαρούμενα συναισθήματα έχω γι’ αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ