Σουάρες: «Πριν από τους αγώνες παίρνω τρία χάπια και κάνω ενέσεις»

Σουάρες: «Πριν από τους αγώνες παίρνω τρία χάπια και κάνω ενέσεις»

O Λουίς Σουάρες μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει πριν του αγώνες.

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγο ενός παλιού τραυματισμού στο γόνατο αναφέρθηκε ο Λουίς Σουάρες, τονίζοντας πως τα βράδια πριν τα ματς παίρνει τρία χάπια και κάνει μία ένεση για να μπορέσει να αντέξει τον πόνο και αγωνιστεί.

Παρόλα αυτά, ο Ουρουγουανός δεν φαίνεται να πτοείται, αφού όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και μάλιστα επόμενος σταθμός του αναμένεται να είναι η Ίντερ Μαϊάμι στο πλευρό των πρώην συμπαικτών του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα.

Οι δηλώσεις του Λουίς Σουάρες:

«Στο εξωτερικό μέρος του γονάτου μου έχω ακόμα ενοχλήσεις από το χειρουργείο που έκανα το 2020 όταν ήμουν ακόμα στη Μπαρτσελόνα. Στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας ήρθε η πανδημία και έπρεπε να κάνω ασκήσεις μόνος μου και δεν μπορούσα να τεντώσω πλήρως το γόνατό μου.

Στο εσωτερικό έχω φθορά χόνδρου και αυτό χτυπά το κόκκαλο. Δεν βγάζει υγρό γιατί δεν μπορούσα καν να το μετακινήσω, αλλά κολλάει και δεν μπορώ καν να το λυγίσω. Τα βράδια πριν από τους αγώνες παίρνω τρία χάπια και πριν από το παιχνίδι κάνω ένεση στον εαυτό μου με Voltaren».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ