Όλοι οι άνθρωποι του Κάρλος Καρβαλιάλ

Όλοι οι άνθρωποι του Κάρλος Καρβαλιάλ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο τεχνικό να φέρνει μαζί του ένα 5μελές τιμ συνεργατών με τους οποίους συνεργάζεται αρκετά χρόνια.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό ως νέος προπονητής των Ερυθρόλευκων, με τον Πορτογάλο να διαδέχεται τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο πάγκο της ομάδας. Μαζί με τον  58χρονο τεχνικό, θα έρθει και ένα πενταμελές σταφ με το οποίο θα συνεργαστεί και στους Πειραιώτες. Το 10.gr σας παρουσιάζει ποιοι είναι οι στενοί συνεργάτες του Καρβαλιάλ.

Διαβάστε επίσης: Κόουτς Αταμάν έχουμε απορίες!

Zοάο Μάριο, ο άνθρωπος της άμυνας

Ο Ζοάο Μάριο είναι το δεξί χέρι του Κάρλος Καρβαλιάλ σε όλη την προπονητική του καριέρα. Ο 57χρονος βοηθός προπονητή έχει υπάρξει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, μιλάει 4 γλώσσες (Πορτογαλικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά) και έχει πάρει το δίπλωμα UEFA PRO LICENCE, από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Ο Μάριο είναι «ο άνθρωπος της άμυνας» καθώς είναι υπεύθυνος  για την αμυντική οργάνωση της ομάδας.

 

6049551

Σέρτζιο Φερέιρα, ο μετρ της τακτικής

Ο Σέρτζιο Φερέιρα είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στο προπονητικό τιμ του Καρβαλιάλ. Ο 36χρόνος βοηθός ειδικεύεται στην μεθοδολογία της προπόνησης και την τακτική. Ο ρόλος του είναι πολύ κομβικός καθώς είναι υπεύθυνος για την οργάνωση της προπόνησης  και την επιθετική διαδικασία της ομάδας. Ο Φερέιρα μιλάει Πορτογαλικά, Ισπανικά και Αγγλικά, ενώ διαθέτει δίπλωμα Μάστερ στη Φυσική κατάσταση με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο.

Ζοάο Μεϊρέλες, ο υπεύθυνος για την φυσικής κατάσταση

Ο Ζοάο Μεϊρέλες είναι βοηθός προπονητή τα τελευταία 14 χρόνια και έχει συνεργαστεί με τον Καρβαλιάλ σε Ρίο Άβε, Μπράγκα, Αλ Ουάχντα και Θέλτα. Ο  37χρονος Πορτογάλος είναι ειδικός στην φυσική κατάσταση, τη προθέρμανση των ποδοσφαιριστών και τη συλλογή στοιχείων GPS, αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο του προπονητικού με το ιατρικό τιμ. Επίσης βοηθάει τον Μάριο, στην αμυντική τακτική της ομάδας. Ο Μεϊρέλες μιλάει πορτογαλικά, αγγλικά, γαλλικά και Ισπανικά, ενώ είναι κάτοχος διπλώματος Μάστερ στην φυσική κατάσταση με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο.

6049553

 

Πέδρο Μιράντα, ο προπονητής τερματοφυλάκων

Ο Πέδρο Μιράντα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων στο προπονητικό τιμ του Καρβαλιάλ και είναι υπεύθυνος για τον συντονισμό μεταξύ του τερματοφύλακα και της αμυντική γραμμής, ενώ παίζει σημαντικό ρόλο στα αμυντικά στημένα. Ο Μιράντα έχει πτυχίο Ψυχολογίας, έχει κάνει Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού και μιλάει 3 γλώσσες (Πορτογαλικά, Αγγλικά, Ισπανικά).

Τιάγκο Πίρες, ο αναλυτής

Ο Τιάγκο Πίρες αποτελεί το νεαρότερο στέλεχος στο προπονητικό τιμ του Καρβαλιάλ (27 χρονών) και έχει συνεργαστεί μαζί του στη Μπράγκα, στην Άλ Ουάχντα και στη Θέλτα. Ο Πίρες είναι ο ποδοσφαιρικός αναλυτής του τιμ και υπεύθυνος για την ανάγνωση του αντιπάλου, ενώ συνεργάζεται στενά με τους Μάριο και Φερέιρα που καθορίζουν το αμυντικό πλάνο της ομάδας. Επίσης ο Πίρες έχει τον πλήρη έλεγχο όλων των εργαλείων που συνδέονται με την ανάλυση του βίντεο. Ο  Πορτογάλος έχει πραγματοποιήσει Μεταπτυχιακές σπουδές στην προπόνηση υψηλών επιδόσεων (Σχολή Αθλητισμού του Πόρτο Πανεπιστήμιο) ενώ έχει πάρει και  Πτυχίο Αθλητικών Επιστημών (Σχολή Αθλητισμού του Πανεπιστημίου του Πόρτο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ