Ιταλικά ΜΜΕ: «Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ματσόκι της Σαλερνιτάνα»

Ιταλικά ΜΜΕ: «Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ματσόκι της Σαλερνιτάνα»

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 28χρονο δεξιό μπακ της Σαλερνιτάνα, Πασκουάλε Ματσόκι, κάνουν λόγο τα ιταλικά δημοσιεύματα.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει με τις ομάδες να ξεκινούν σιγά σιγά την προεργασία τους. Έτσι με την σειρά της και η ΑΕΚ έχει αρχίσει τις επαφές της, προκειμένου να προχωρήσει στις όποιες διορθωτικές κινήσεις του ρόστερ της.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ιταλικά δημοσιεύματα η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Σαλερνιτάνα, με σκοπό την απόκτηση του 28χρονου δεξιού μπακ, Πασκουάλε Ματσόκι.

Διαβάστε επίσης: Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Ομηρία όλων των φιλάθλων, κάτι που θυμίζει ξεκάθαρα όχι απλά χούντα, αλλά τακτικές αντιποίνων των Ναζί!»

Μάλιστα σύμφωνα με τα εν λόγω ρεπορτάζ οι ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου αξιώνουν ένα ποσό της τάξεως των 4-5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Σαλερνιτάνα τον απέκτησε ως δανεικό το 2022 και στη συνέχεια τον έκανε δικό της με τον ίδιο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2026. Με την φανέλα της ιταλικής ομάδα, ο Ματσόκι έχει καταγράψει 57 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δύο γκολ και επτά ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ