Τέλος οι ξένοι διαιτητές στην Ελλάδα με εντολή της UEFA

Τέλος οι ξένοι διαιτητές στην Ελλάδα με εντολή της UEFA

Η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA απέστειλε επιστολή σε όλους τους διεθνείς ξένους διαιτητές και τους καλεί να μην αποδέχονται προσκλήσεις από την Ελλάδα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η UEFA ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να στείλει ξανά ξένους διαιτητές στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Μάνταλος στη συνάντηση που είχε με τους Έλληνες διαιτητές και βοηθούς της Super League μετέφερε την απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μέσω επιστολής που απέστειλε στην ΚΕΔ.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA καλεί τους ξένους διεθνείς διαιτητές να μην αποδέχονται από δω και στο εξής προσκλήσεις από την Ελλάδα για να διευθύνουν παιχνίδια στη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ποφοσφαιρικής Ομοσπονδίας Ρομπέρτο Ροσέτι ενημέρωσε και τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο για την απόφαση αυτή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Πλέον αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των ομάδων της Super League μετά την απόφαση της UEFA καθώς από την αρχή της χρονιάς είχαν ζητήσει να γίνονται τα ντέρμπι με ξένους διαιτητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ