«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Κάρλος Βινίσιους» (vids)

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Κάρλος Βινίσιους» (vids)

Πληροφορίες από τη Βραζιλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Κάρλος Βινίσιους της Φούλαμ.

Πηγές από τη Βραζιλία συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον Κάρλος Βινίσιους.

Σύμφωνα με το «globoesporte», ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που συνδέονται με τον Βραζιλιάνο 28χρονο επιθετικό που αγωνίζεται στην Premier League με τη φανέλα της Φούλαμ.

Διαβάστε επίσης: Ο «μονόδρομος» του Ολυμπιακού υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες

O Κάρλος Βινίσιους φαίνεται πως περιμένει πρόταση από την πρωταθλήτρια Βραζιλίας, Παλμέιρας, για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί, ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον και από ευρωπαϊκούς συλλόγους που αγωνίζονται στα μεγάλα πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου.

Χαρακτηριστικά στη Βραζιλία αναφέρουν: «Τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με τους ανθρώπους που συνεργάζονται με τον Κάρλος Βινίσιους, η Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός, η Σεβίλλη και η Βαλένθια έχουν ζητήσει πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή».

Ο Βινίσιους έχει συμβόλαιο με τη Φούλαμ μέχρι το 2025, ενώ τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 3 γκολ.

Στο παρελθόν ο θηριώδης σέντερ φορ, ύψους 1.90, έχει φορέσει τις φανέλες των Ρίο Άβε, Νάπολι, Μπενφίκα, Αϊντχόφεν και Τότεναμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ