Παναθηναϊκός : Περιμένει δέκα μέρες ο Γιόχανσον, αλλιώς προσφυγή

Παναθηναϊκός : Περιμένει δέκα μέρες ο Γιόχανσον, αλλιώς προσφυγή

Στη Σουηδία βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Ματίας Γιόχανσον και περιμένει για δέκα ακόμα μέρες τον Παναθηναϊκό να αλλάξει ιδιοκτησία, αλλιώς θα προχωρήσει σε προσφυγή.

Η υπομονή για όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν μεγάλη και σιγά-σιγά εξαντλούνται τα περιθώριά της. Άπαντες στο τριφύλλι αναμένουν να αλλάξει ιδιοκτησία η ομάδα προκειμένου να βιώσουν καλύτερες συνθήκες με προτεραιότητα την οικονομική ασφάλεια.

Ένας από τους παίκτες των πρασίνων που δεν φαίνεται πως έχει πολλά αποθέματα υπομονής είναι ο Ματίας Γιόχανσον. Ο Σουηδός μπακ βρίσκεται στην πατρίδα του για την περίοδο των διακοπών και έχει πληροφορήσει το περιβάλλον του και τους ανθρώπους της ομάδας του ότι δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει για πολύ ακόμα.

Ειδικότερα, ο 26χρονος αμυντικός θα κάνει υπομονή άλλες δέκα μέρες προκειμένου ο Παναθηναϊκός να αλλάξει ιδιοκτησία. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε ο ποδοσφαιριστής θα προχωρήσει σε προσφυγή, ώστε να μείνει ελεύθερος και να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει για να συνεχίσει την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ