ΠΑΟΚ: Αμφίβολος για Τρίπολη ο Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος για Τρίπολη ο Ζίβκοβιτς

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν αγωνίστηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ στο φινάλε των ομίλων του Conference League και παραμένει αμφίβολος εν όψει Τρίπολης.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κλείσει νικηφόρα την πορεία του στους ομίλους του Conference League, με τη νίκη κόντρα στην Ελσίνκι με 4-2, ακόμη και αν ο Λουτσέσκου δεν είχε στη διάθεσή του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο Σέρβος αρτίστας έμεινε εκτός κόντρα στους Φινλανδούς για να προφυλαχθεί, καθώς στις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας ένιωσε πόνο.

Διαβάστε επίσης: Η συνάντηση που όλοι περίμεναν: Αταμάν-Μπαρτζώκας μιλάνε για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και γενικά για… μπάσκετ!

Με αυτή του την απόφαση ο Ρουμάνος τεχνικός θεώρησε πως θα τον έχει στη διάθεσή του για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας την Κυριακή, για την 14η αγωνιστική της Super League.

Ωστόσο ο Ζίβκοβιτς ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, έδειξε να μην είναι 10ο% έτοιμος και η συμμετοχή του στην αποστολή για Τρίπολη θα αποφασιστεί στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, αύριο Σάββατο, πριν αναχωρήσει ο «Δικέφαλος» του Βορρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ