Ολυμπιακός: Επανέρχεται η Φλαμένγκο για Σκάρπα

Ολυμπιακός: Επανέρχεται η Φλαμένγκο για Σκάρπα

Βραζιλιάνικα μέσα κάνουν ξανά λόγο για τον Γκουστάβο Σκάρπα και τη Φλαμένγκο. Τι αναφέρουν;

Βραζιλιάνικα μέσα αποκαλύπτουν για ακόμη μία φορά για τον επαναπατρισμό του Γκουστάβο Σκάρπα για να φορέσει τη φανέλα της Φλαμένγκο.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού εμπλέκεται τα τελευταία 24ωρα σε σενάρια τα οποία τον στέλνουν πίσω στη χώρα του. Προηγούμενα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Σκάρπα αποτελούσε «διακαή πόθο» του προπονητή της ομάδας αλλά ο Πάουλ Βινίσιους Κοέλιο  πλέον τονίζει πως ο 29χρονος δεν ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού της.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπαίνουν απευθείας στους ομίλους του Champions League με τρελό σενάριο!

Αναλυτικά υποστηρίζει: «Νομίζω ότι είναι δύσκολο για τον Σκάρπα να μπει σε αυτή την ομάδα της Φλαμένγκο. Θα μπορούσε να παίξει στην αριστερή πλευρά και να είναι χρήσιμος, αλλά τα χαρακτηριστικά της Φλαμένγκο είναι διαφορετικά.

Ο Σκάρπα είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης με την μπάλα, ένας μακρινός πασέρ, αλλά η Φλαμένγκο έχει ένα παιχνίδι κυκλοφορίας της μπάλας… δεν είναι ότι είναι κακό να υπογράψει ο Σκάρπα, αλλά δεν είναι ένας παίκτης που παίζει συνέχεια».

Υπενθυμίζεται πως για την περίπτωση του Σκάρπα ενδιαφέρθηκε κι η Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία με τη σειρά της θέλει να τον αποκτήσει. Ο Βραζιλιάνος παίκτης αγωνίζεται ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα επιστρέψει στην αγγλική ομάδα στο τέλος της φετινής σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ